Ekonomi Gülle İTHİB’e yeniden başkan

Gülle İTHİB’e yeniden başkan

08.04.2010 - 02:18 | Son Güncellenme:

İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) başkanlığına İsmail Gülle yeniden seçildi

Gülle İTHİB’e yeniden başkan

Gülle, 1257 geçerli oyun 640’ını aldı. Gülle’nin rakibi Sesli Battaniyeleri’nin sahibi Hazim Sesli ise 617 oy aldı. Dört yıl daha birlik başkanlığı yapacak olan Gülle, örnek bir seçim yaşandığını belirterek, “Bu bir yarıştı. Kazanan sektör oldu. Umarım bu seçim diğer birliklere örnek olur. Kalbimiz herkesi sevecek kadar büyük” dedi.
Seçimlerde 1332 kişi oy kullandı. Gülle’nin listesi, Ahmet Öksüz (Kipaş), Selim Akdoğan (Ünsa Ambalaj), Fatih Bilici (BTD Tekstil), Ahmet Şişman (Teksis Tekstil), Nüvit Karagözlü (Karagözlüler Tekstil), Ertan Koçulu (Ertek Tekstil), Şerafettin Demir (Ankara Tekstil), Can Piyale (Bossa), Tamer Pala (Pala Tekstil), Sultan Tepe’den (Tepar Tekstil) oluştu. Rakibi Hazim Sesli’nin listesinde ise Kemal Karabes (Kartopu Tekstil), Ümit Küçükçalık (Küçükçalık tekstil), Hasan Topbaş (Kadifeteks Mensucat), Maksut Konyar (Klas Tekstil), Ökkeş Balsuyu (ÇMS), Mükremin Bayram (Bayram Tekstil), Zeki Özkan (Özkan-Merve Tekstil), Selahattin Uçar (Sarateks), Beki Güreli (Bishoff), Hüseyin Türkan (Özlem Kumaş) yer aldı.
Seçim sırasında Gülle’yi destekleyenlerin turkuaz, Sesli’yi destekleyenlerin ise kırmızı renk atkı takmaları dikkat çekti. Seçimlerde Divan Başkanlığı’nı Fikret Tanrıverdi yaptı.