EkonomiHarvard’a ders olan Türk oteli

Harvard’a ders olan Türk oteli

18.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Alarko Holding’in bünyesindeki Hillside Beach Club, Harvard Business School’da ders oldu.

Harvard’a ders olan Türk oteli

Okul, Hillside Beach Club’ın yüzde 99’lara varan misafir memnuniyeti ve dünyada bu boyutta tesislerde örneğine rastlanmayan yüzde 68 seviyesindeki yeniden geliş oranları ile elde ettiği başarı öyküsünü, ‘Akdeniz’de En İyi Aile Tatili Deneyimi Sunmak’ başlıklı vaka çalışmasıyla inceledi.

Harvard kıdemli profesörü Rajiv Lal’in yürüttüğü ve Hillside Beach Club’ın ‘Sürekli Gelişim Felsefesi’nin incelendiği çalışmada yöneticiler ve misafirlerle görüşüldü, kurumun hizmet anlayışı, özgün pazarlama yaklaşımları ve sürdürebilirliği sağlayan sıra dışı yönetim sistemleri detaylı olarak incelendi.

KEŞFETYENİ
2 ay önce anne olmuştu! Neslihan Atagül'den bebeğiyle ilk poz
2 ay önce anne olmuştu! Neslihan Atagül'den bebeğiyle ilk poz

Cadde | 10.05.2025 - 14:59

Başarılı oyunculardan Neslihan Atagül ve kendisi gibi oyuncu olan eşi Kadir Doğulu ilk bebeklerine kavuştu. Günler sonra Neslihan Atagül'den oğlu Aziz ile ilk poz geldi.

Yazarlar