EkonomiHayalini kurduğu üstü açık otomobili kendi yaptı

Hayalini kurduğu üstü açık otomobili kendi yaptı

12.06.2022 - 10:06 | Son Güncellenme:

Kahramanmaraş’ta bir sanayi esnafı, kullandığı 30 yaşındaki otomobilini hayalini kurduğu üstü açık otomobil haline getirdi.

Kahramanmaraş Küçük Sanayi Sitesi oto aksesuar işi yapan Yılmaz Ceyhan, yıllardır üstü açık otomobil sahibi olmak istedi. Bir süre eski model bir üstü açık otomobil kullandıktan sonra satan Ceyhan, kendisine üstü açık bir otomobil yapmak istedi.

Haberin Devamı

Hayalini kurduğu üstü açık otomobili kendi yaptı

İş yerinden eve gidip geldiği 1992 model otomobilinin üst kısmını çıkararak üstü açık otomobil haline getiren Ceyhan, şimdi otomobilini trafiğe çıkarmak istiyor.

Sanayi bölgesinde otomobiliyle gezmenin keyfini çıkardığını söyleyen Ceyhan, “Böyle bir otomobile hevesimiz vardı. Biz de elimizden geldiği müddetçe bu otomobili yaptık. Plan ve projesini hazırlıyoruz ve tamamlarsak trafiğe çıkmayı hedefliyoruz. Daha önce 52 model üstü açık aracımız vardı ve onu sattıktan sonra bu hevesten vazgeçemedik. Bu 1992 model bir otomobil ve 1 aydır vaktimizi aldı. Kendi elimizle kaba olarak yaptık. İnsanların da dikkatini çekiyor” dedi.

Hayalini kurduğu üstü açık otomobili kendi yaptı
KEŞFETYENİ
Hollywood dünyasının takip ettiği dava! Ünlü isim de olaya karıştı
Hollywood dünyasının takip ettiği dava! Ünlü isim de olaya karıştı

Cadde | 10.05.2025 - 13:31

Blake Lively ile Justin Baldoni arasındaki dava sürecinde dünyaca ünlü isim tanık olarak ifade vermeye çağrıldı.

Yazarlar