Ekonomi İş Bankası’ndan yeni nesil finans uygulaması

İş Bankası’ndan yeni nesil finans uygulaması

09.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Türkiye İş Bankası, günlük finansal ihtiyaçlara yönelik yeni uygulaması Nays’ı hayata geçirdi.

İş Bankası’ndan yeni nesil finans uygulaması

Yapılan açıklamaya göre Nays, ücretsiz para alıp gönderme, dijital ön ödemeli kart, düşük tutarlı anlık nakit ihtiyaçlar için esnek borç alma ve avantajlı alışveriş özellikleriyle öne çıkıyor. İlk sürümü 21 Haziran 2022 tarihi itibarıyla uygulama marketlerinde sunulan Nays’ta bugüne kadar 1 milyonu aşkın kullanıcıya ulaşıldı. Düzenlenen basın toplantısında konuşan İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Sezgin Lüle, 2024 yılında 100. yılını kutlayacak olan bankanın sürdürülebilir değer yaratan geleceğin bankası olma yolunda önemli yeniliklere imza attığını belirterek, e-ticaret, ödeme hizmetleri, açık bankacılık ve B2B pazar yerleri konularında geleceğin platformlarını kurmaya ve büyütmeye başladığını vurguladı.

Haberin Devamı

Dijital ekosistem

Lüle, anında indirilip hemen kullanılabilen, günlük bankacılık ihtiyaçları için sade ve anlaşılır bir deneyime sahip olan, bugünün ve geleceğin dijital ekosistemlerine entegre olan, kullandıkça kazandıran, avantajlı finansal ürünlere ve hizmetlere kolayca erişimi mümkün kılan bir uygulama yaratmak hedefiyle 9 ay gibi kısa bir sürede Nays’ın hayata geçirildiğini anlattı. Lüle, şöyle konuştu:

“Nays, benzerlerine göre fark yaratan bir kullanıcı deneyimi sağlıyor. Uygulama, kullandıkça hediye para kazandırma özelliğiyle de öne çıkıyor. Nays’tan kısa vadeli, acil ihtiyaçlar için esnek ve kolay bir şekilde borç alınabiliyor.”