Ekonomi İstanbul’da İsviçre rüzgârı estirecekler

İstanbul’da İsviçre rüzgârı estirecekler

20.09.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

İsviçre Başkonsolosluğu, İsviçre İhracat - Yatırım Ofisi ve İsviçre Ticaret Odası Derneği, 23 - 25 Eylül tarihleri arasında Yapı Kredi Bomontiada’da İsviçre Günleri etkinliği düzenleyecek.

İstanbul’da İsviçre rüzgârı estirecekler

2019’da ilki yapılan ve üç gün içinde 15 bin ziyaretçinin katıldığı etkinlikte bu yıl ‘Yeşil Bir Gelecek Tasarlamak’ teması işlenecek.

Haberin Devamı

İsviçre Günleri İstanbul 2022’de, İsviçre ile Türkiye arasındaki işbirliği ve daha sürdürülebilir bir geleceği teşvik etmenin yolları vurgulanacak. Festival, 23 Eylül Cuma öğleden sonradan itibaren 25 Eylül Pazar akşamına kadar herkese açık ve ücretsiz olacak.

Michelin yıldızlı tanıtım

Etkinlik öncesinde, İsviçre İstanbul Başkonsolosu Julien Thöni’nin resmi konutunda, Michelin yıldızlı ünlü İsviçreli Şef Jean - Marc Soldati’nin hazırladığı bir yemek düzenlendi. Mutfakta ünlü şefe Bahçeşehir Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü öğrencileri eşlik etti.

Etkinlikte sokak sanatçısı No More Lies, Sürdürülebilir Bir Gelecek Tasarlamak temasını yansıtan üç büyük tuval gerçekleştirecek. 24 Eylül Cumartesi akşamı, 2020’de İsviçre Müzik Ödülleri’ne aday gösterilen R&B şarkıcısı Naomi Lareine sahne alacak.