Ekonomiİstikbal’in desenleri için 625 eser yarıştı, 5’i ödül aldı

İstikbal’in desenleri için 625 eser yarıştı, 5’i ödül aldı

27.12.2008 - 00:20 | Son Güncellenme:

Boyteks ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi ile işbirliği içerisinde düzenlenen ‘İstikbal Ulusal Tekstil Desenleri Yarışması’nda sonuçlar açıklandı.

İstikbal’in desenleri için 625 eser yarıştı, 5’i ödül aldı

20 üniversiteden 625 eserin katıldığı yarışmada ilk üçün yanı sıra beş adet mansiyon ödülü verildi.
Yarışmada birinciliği Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü öğrencisi Evre Başak Okumuş alırken, ikinci Marmara Üniversitesi Tekstil Sanatları Bölümü mezunu Vuslat Tunç, üçüncü Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü öğrencisi Şimal Yavuz oldu.
İlk üçe giren yarışmacılar İtalya’nın Milano kentinde düzenlenecek olan ‘S.Internazionela Del Mobile Milano Fuarı’na katılma hakkını da kazandı.
Törende konuşan Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Boydak, “Bizim amacımız Türkiye’yi potansiyeline yaraşır bir tasarım üssü haline getirmeye ön ayak olmaktır” diye konuştu.

KEŞFETYENİ
Aşk tazelediler! Ünlü çiftten nişan sonrası romantik tatil
Aşk tazelediler! Ünlü çiftten nişan sonrası romantik tatil

Cadde | 19.06.2025 - 07:16

Oyuncu Hazal Çağlar ile Samet Akaydın nişan sonrası tatile gitti.

Yazarlar