Ekonomi Karavan sektörü bir araya geliyor

Karavan sektörü bir araya geliyor

08.01.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

İstanbul 4. Karavan ve Ekipmanları, Tiny House, Outdoor ve Kamp Malzemeleri-Karavanist Fuarı düzenleniyor.

Karavan sektörü bir araya geliyor

14 Ocak’a kadar devam edecek olan fuar, İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde karavan ve doğa tutkunlarını bir araya getirecek. Yapılan açıklamada, “Karavanist, bu yıl özel olarak seçilmiş konseptleri ve sektörün öncü markalarını bir araya getirerek tiny house, karavan ve doğaseverleri unutulmaz bir deneyime davet ediyor” denildi.

Haberin Devamı

Tiny House sektöründe faaliyet gösteren Tiny House Adalı bu yıl fuarda iki dünya markası ‘Hafele’ ve ‘Adria Home’ ile birlikte ziyaretçilerine deneyim sunuyor. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Fuar merkezinde 3. salonda yer alacak olan Tiny House Adalı standı, estetik, teknoloji ve kalitenin minimal yaşamda eşsiz bir birleşimini sunacak. Tiny House Adalı, Hafele ve Adria Home markaları bir araya gelerek, küçük yaşam alanlarını daha fonksiyonel ve estetik bir hale getirmenin ötesinde, kalitede sınır tanımayan bir deneyim sunacak.”

Modern yaşam vurgusu

Açıklamada “Türkiye’de ilk defa ziyaretçilerin beğenisine sunulacak olan Adria Tiny Homes, lüks detayları ve kaliteli malzemeleri ile modern yaşamın özünü yakalıyor” denildi.