Ekonomi Karl Lagerfeld’i Bleckmann taşıyacak

Karl Lagerfeld’i Bleckmann taşıyacak

03.04.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Türkiye’de lojistik sektöründe faaliyet gösteren Netlog’un iştiraki Bleckmann, dünyanın önde gelen moda markalarından Karl Lagerfeld’in 45 ülkedeki lojistik operasyonlarını yönetecek.

Karl Lagerfeld’i Bleckmann taşıyacak

İki şirket arasında varılan ve Ocak 2021’den itibaren geçerli olan anlaşmaya göre, Bleckmann bu operasyon için Hollanda’nın Enschede bölgesinde bulunan deposunun 6 bin metrekarelik bölümünü Karl Lagerfeld ürünlerine ayıracak.

Haberin Devamı


Hisselerinin yaklaşık yüzde 90’u Netlog’a ait olan Bleckmann, 159 yıllık geçmişiyle kıta Avrupa’sının en köklü markaları arasında yer alıyor. Dünyanın en önemli moda markalarıyla çalışan Bleckmann yılda 300 milyondan fazla ünitenin dağıtımını ve depolamasını gerçekleştiriyor. Avrupa genelinde 2 bin mağazanın dağıtımını üstlenen Bleckmann, milyonlarca müşterisinin de e-ticaret kaynaklı siparişlerini kapıya kadar teslim ediyor. Belçika, Hollanda, İngiltere ve ABD’de kendisinin birebir opere ettiği 32 deposu olan Bleckmann’in normal dönemde 4 bin 500 olan çalışan sayısı yüksek sezonlarda 6 bine kadar çıkıyor.