Ekonomi 'KOBİ'leri güvenle dijitalleştiriyoruz'

'KOBİ'leri güvenle dijitalleştiriyoruz'

08.12.2021 - 07:01 | Son Güncellenme:

KOBİ'leri dijitalleşme yolunda desteklediklerini ifade eden Türk Telekom Kurumsal Satış Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Eser, KOBİ'lerin mevcut teknoloji altyapılarına, iş yapış biçimlerine ve dijital dönüşüm ihtiyaçlarına en uygun yeni nesil teknolojileri; donanım, servis ve danışmanlık hizmetleri kapsamında tek bir noktadan ve uçtan uca sunuyoruz.

KOBİleri güvenle dijitalleştiriyoruz

EKONOMİ SERVİSİ - Amacımız, KOBİ'lerin rekabet gücünü artırmak" dedi. KOBİ'lere, yüksek hızlı ve zengin tarifelerden oluşan internet seçeneklerinin yanında, işletmelerin dijital dönüşümlerine katkı sağlayacak çözümler sunduklarını belirten Eser, şunları söyledi:

Haberin Devamı

"İşletmeler 'Güvenli KOBİ Tarifeleri' sayesinde, zengin içerikli, interneti limitinde duran ve yurtdışında da geçerli tekliflere uygun fiyatlarla sahip oluyorlar. 'Elektronik Güvenlik Çözümleri' ile güvenlik kameraları, geçiş kontrol sistemleri, sensörler ve takip yazılımları sunuyoruz. 'İletişim Sistemleri Çözümleri' ile yazılımsal santral, otonom hibrit santral ve santral ekipmanları ihtiyaçlarına çözümler üretiyoruz.”

'Dijital Verimli Çalışma Teknolojileri' ile de HES Kodu okuyucu, akıllı tahta ve termal kamera bileşenlerinden oluşan ihtiyaçlara çözüm getirdiklerini belirten Eser, şunları söyledi: “Yüksek kaliteli, güvenilir ve fiber internet hizmeti ile KOBİ'lerin yanında yer alıyoruz. İşletmelere yüksek upload hızı içeren, 100 Gbps bant genişliğine kadar alternatif paket ile farklı paketlere geçme imkânı tanıyoruz.”

Yazarlar