Ekonomi Kocaeli yatırımının ilk halkası satışta

Kocaeli yatırımının ilk halkası satışta

12.05.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Kocaeli’de hayata geçirdiği projelerle tanınan Kavanlar, Kavanya Koru ile bölgeye yeni bir proje daha kazandırıyor.

Kocaeli yatırımının ilk halkası satışta

Bünyesinde; Hayal Kahvesi, Symbol Yaşam Merkezi ve beton tesisleri bulunan Kavanlar Grubu şirketlerinden KVN Yapı, İzmit Çayırköy bölgesinde 220 milyon lira yatırımla hayata geçireceği Kavanya projelerinin ilk halkası Kavanya Koru’yu satışa sundu.

Haberin Devamı

Toplam 1.500 daire

Kavanya projelerinin ‘Koru’ etabında 250 konut yer alırken, projenin toplamında 1.500 konut bulunacak. Kavanya Koru’da lansman dönemine özel olarak fiyatlar, 195 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Esnek ödeme seçeneklerine sahip Kavanya Koru’da daireler; vade farksız, kefilsiz ve bankasız 60 ay taksitle sunuluyor.

Kavanlar Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kavan, “Bölgede bugüne dek hayata geçirdiğimiz projelerimize yatırımcılardan büyük talep geldi. Son projemizi teslim ettiğimiz günden bugüne yeni bir proje geliştirmemiz noktasında ciddi bir talep alıyorduk. Bu anlamda Kavanya Koru projemizin sürecini hızlandırarak inşa çalışmalarına başladık” dedi.

Anahtar teslimlerinin 2020 yılında yapılması öngörülen projede, 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere 50 bahçe dubleksi, 50 çatı dubleksi ve 150 standart daire yer alıyor.