Ekonomi Milli güreşçiye İTO’dan dev ödül!

Milli güreşçiye İTO’dan dev ödül!

13.09.2008 - 00:40 | Son Güncellenme:

Pekin Olimpiyatları’ndan altın madalyayla dönen milli güreşçi Ramazan Şahin’e İstanbul Ticaret Odası’ndan (İTO) para ödülü geldi.

Milli güreşçiye İTO’dan dev ödül

İTO’nun geleneksel iftar yemeğinde verilen ve 300 bin YTL olduğu konuşulan ödüle ilişkin olarak İTO Başkanı Murat Yalçıntaş, “Bu İTO’nun kendisine bir armağanı. Ne kadar olduğunu söylemek istemiyorum. Ancak İTO’ya yaraşır bir hediye. Güreş Federasyonu Başkanı’mız da, İTO Meclis Üyesi olduğu için biz bu madalyayı ayrıca İTO kazanmış gibi de hissediyoruz” dedi.
Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Osman Bak ise, bir yıl içinde Avrupa ve dünya güreş şampiyonaları ile olimpiyatlardan Türkiye’ye madalya getiren Şahin ile ilgili olarak,“Altın madalya getirmek elbette kolay değil ama 2012’de 3 altınla döneceğiz. Sporcularımıza güveniyoruz” dedi.
İTO iftar yemeğine şimdiki ve eski İTO üyeleri, komite üyeleri ile İstanbul Ticaret Üniversitesi öğretim görevlileri katıldı. Ramazan’ın herkesin birbiriyle empati kurabileceği bir ay olduğuna değinen Yalçıntaş, konuşmasını gazeteci Burhan Felek’in, “Ramazan kuyrukluyıldız gibi soframıza uzanır. Tüm yıl onun verdiği azıkla yetiniriz” sözleriyle bitirdi.