Ekonomi Mobil uygulamayla riskler tek ekranda

Mobil uygulamayla riskler tek ekranda

15.12.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Aksigorta, dijital sigortacılık deneyimini üst seviyelere taşıyacak Aksigorta mobil uygulamasını duyurdu.

Mobil uygulamayla riskler tek ekranda

Tüm risklerin tek ekrandan yönetilebilmesini sağlayan mobil uygulama, müşteriler için diğer tüm kanallarla entegre olacak dijital bir hizmet noktası sunması, bu sayede müşterilere çoklu kanal özgürlüğü sağlaması ve acenteyle müşteri arasında yeni bir ilişki kurma biçimi sağlayacak dijital bir platform olmasıyla öne çıkıyor.

Haberin Devamı

Şeffaf

Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen, mobil uygulamanın hedefinde ‘risk yoldaşı’ olmanın bulunduğunu belirterek, “SabancıDx ile hayata geçirdiğimiz Aksigorta mobil uygulaması, tüm paydaşlarımıza yoldaş olmak, hayatlarını basitleştirmek ve bunu yaparken şeffaflıkla güven duygusunu tüm iş süreçlerinde hissettirmek için tasarlanan bir dijital platform. Bu yüzden uygulamayı fonksiyon odaklı değil, müşteri yolculuğu odaklı ve bu yolculuğun da sadece satış yolculuğu ile sınırlı olmadığı bir düzlemde ele aldık. Satış öncesine ve sonrasına da odaklanarak müşterilerimizin risk dünyasında yer alabileceğimiz anlamlı bir ilişki yaratabilmeye odaklandık” dedi.

Dijital dönüşüm sürüyor

Aksigorta Genel Müdür Yardımcısı Metin Demirel şunları söyledi: “Robotik otomasyon süreçleri ve yapay zekalı dijital asistanların katılımıyla sigorta sektörünün büyük dönüşümünde ilk adımları atmamızın ardından bu alanda pek çok hizmet ve uygulama hayata geçirdik. Tüm iş süreçlerimize adapte ettiğimiz ve yılda 4 milyon başarılı işlem gerçekleştirdiğimiz ADA (Aksigorta Dijital Asistan), yapay zekâ ile risk fiyatlandırma, akıllı kasko, telekomünikasyon sigortacılığı gibi pek çok ilki sektöre kazandırdık. Müşteri memnuniyetini üst sıralara taşımayı hedeflediğimiz Aksigorta Mobil Uygulaması ile sigortalılara çok daha kompakt bir hizmet sunacağız.”

Yazarlar