Ekonomi Opel’den haziran sürprizi

Opel’den haziran sürprizi

24.06.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Opel, haziranda 24 aya kadar olan vadelerde yüzde 1.08 faizli kredi avantajı sunuyor. Tasarımı ödüllü Astra’nın HB versiyonu 51 bin 100 TL, Sedan’ı ise 51 bin 600 TL’lik başlangıç fiyatlarıyla haziran ayında Opel bayilerinde sevenlerini bekliyor.

Opel’den haziran sürprizi

Enjoy, Business ve Cosmo olmak üzere üç farklı donanım seviyesinin bulunduğu markanın SUV modeli Mokka ise, 62 bin 900 bin TL’den başlayan fiyat etiketine sahip. Düşük yakıt tüketimi ve yüksek performansıyla dikkat çeken, segmentinin en sessiz ve güçlü 1.6 lt 136 beygirlik motora sahip Mokka modelinde, otomatik vites seçeneği 83 bin 600 TL, manuel vites seçeneğiyse 79 bin 700 TL’lik fiyatlarla satılıyor.
Renkli iç ve dış tasarımı ile birlikte üst sınıf teknoloji özellikleri sunan yeni Corsa’nın beş kapılı versiyonu 41 bin 600 TL’den başlayan fiyatlara sahip.
Kişiselleştirme özellikleriyle dikkat çeken Opel Adam’ın sportif versiyonu “S”, yeni nesil 1.4 lt 150 beygirlik benzinli motoru ve 6 ileri manuel şanzıman seçeneğiyle 62 bin 800 TL, 3 kapılı mini crossover versiyonu “Rocks” da 1.4 lt 87 beygirlik Easytronik şanzımanlı seçeneğiyle 61 bin 200 TL’den satılıyor.
Meriva 60 bin 800 TL, Insignia 82 bin 300 TL, Cascada 125 bin 500 TL, Zafira 89 bin 600 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Haberin Devamı

Peugeot’da ‘tam otomatik’ atak
Peugeot Türkiye, modellerinde kullanmaya başladığı yeni teknolojileri ve EAT6 tam otomatik şanzımanla donatılmış dizel motorlu versiyonlarını, haziran ayında özel koşullarda, tüketicileryle buluşturuyor.
Markanın haziran kampanyasıyla 15 bin TL için 15 ay yüzde “0” faizli kredi ya da 45 ay vade ve ayda 500 TL taksitle Peugeot 208 sahibi olma imkanı sunuluyor. 308, 3008 ve 5008 modellerinin, sınıfının standartlarını yeniden belirleyen BlueHDi EAT6 tam otomatik ve dizel motorlu versiyonlarında ise 2+2 toplam 4 yıl garanti uygulanıyor.
Peugeot 2008 Active e-HDi ve Allure e-HDi versiyonlarında geçerli “Düz Vites Fiyatına Otomatik Vites” kampanyası ve Allure versiyonlarında 1.500 TL değerinde “cam tavan hediye” fırsatı da bu ay devam ediyor.
Ayrıca Peugeot Finans kampanyaları kapsamında Bipper Tepee ve Partner Tepee modellerinde 20 bin TL’ye varan kredi ve 20 aya varan vadelerde yüzde “0” faiz uygulanıyor.

Haberin Devamı

Seat’lara indirimli servis
Seat, haziranda iki yeni servis kampanyasına imza atıyor. Kampanyaların ilki, 2 yaş üstü modellerde servis, diğeri ise 5 yaş üstü modellerde avantajlı bakım paketlerini kapsıyor.
Yıl sonuna kadar sürecek servis kampanyasında 2 yaş üstü Seat modellerine yönelik boya ve kaporta onarımları hariç, mekanik bakım ve onarım dahilindeki tüm orijinal parça, aksesuar ve işçilik dahil servis hizmetlerinde yüzde 30’a varan indirim uygulanıyor.
Diğer avantajlı servis uygulamasında ise “Bir Seat’ı en iyi tanıyan, yine bir Seat yetkili servisidir” düşüncesiyle 5 yaşını doldurmuş Seat modellerinin bakım hizmetlerinde avantajlı fiyatlar sunuluyor. Kampanya, 5 yaşını doldurmuş tüm Seat modelleri için geçerli. Kampanyaya katılan Seat yetkili servislerinde geçerli kampanyada Castrol motor yağı, hava filtresi, yağ filtresi ve polen filtresi değişimini kapsayan araç bakım paketi, 249 TL tavsiye edilen fiyatla (KDV dahil) alınabiliyor.

Forever Kart’a indirimli giyim!
Toyota’nın sektördeki en kapsamlı sadakat programı olan “Toyota Forever Kart” uygulaması, 240 bin aktif Toyota sahibine ulaşırken, programın kapsamı da genişlemeye devam ediyor. Toyota Forever Kart sahipleri artık harcama limitine bakılmaksızın, hazır giyim sektörünün önemli markalarından Sarar’dan da yüzde 35 indirimli alışveriş yapabilecek. Anlaşmalı Sarar mağazalarında, tüm ürün gruplarında ve sezon ürünlerinde geçerli indirimden sadece Toyota Forever Kart sahipleri yararlanabilecek.
Toyota markalı araçlar için geliştirilen ve araca özel bir kart olan Forever Kart ile Toyota plazalara gelenler, yüzde 20’ye varan mekanik yedek parça, yüzde 30’a varan işçilik ve BP’de yüzde 4’e varan akaryakıt hediyesinden yararlanıyor. Toyota sahiplerinin tüm bu indirim ve avantajlardan yararlanmak için yapması gereken, otomobillerini en yakın Toyota plazaya götürmek ve Toyota Forever Kart ayrıcalıklarından yararlanmaya başlamak olacak. Forever Kart’ı olmayan Toyota müşterileriyse plazalarda anında kartlarını çıkartarak, avantajlardan yararlanabilecek.

Haberin Devamı

Mitsubishi’den faizsiz seçenek
Temsa Motorlu Araçlar, sınıfında CVT otomatik şanzıman seçeneği sunan tek araç olan Mitsubishi Attrage sahibi olmak isteyenlere özel bir kampanya düzenledi. Kampanya ile Attrage’lar, 12 aya varan vadelerde, 20 bin TL’lik kredi için yüzde “0” faizli krediyle satın alınabiliyor.
Attrage, CVT otomatik şanzıman seçeneğinin yanı sıra hafifletilmiş gövdesi, aerodinamik yapısı, geniş iç hacmi, yüksek donanım, güvenlik özellikleri ve düşük yakıt tüketimiyle de dikkat çekiyor. Attrage, 100 kilometrede ortalama 4.9 lt yakıt tüketimiyle fark yaratıyor.
Ayrıca Mitsubishi, yeni satılacak araçlarını 5 yıl/100 bin km’lik garanti uyguluyor. Bu uygulama, Mitsubishi’nin Pajero, Outlander, ASX, Lancer, Attrage ve Space Star binek araçlarının yanında L200 pikap modelini de kapsıyor.