Ekonomi TEB Çağrı Merkezi’ne üç dalda altın madalya

TEB Çağrı Merkezi’ne üç dalda altın madalya

18.10.2021 - 07:01 | Son Güncellenme:

Türk Ekonomi Bankası (TEB), çağrı merkezi sektörünün en iyilerinin ödüllendirildiği Contact Center World Awards tarafından 3 farklı dalda Altın Madalya ile ödüllendirildi.

TEB Çağrı Merkezi’ne üç dalda altın madalya

EKONOMİ SERVİSİ - Bankadan yapılan açıklamaya göre, TEB Çağrı Merkezi, iletişim merkezi ve müşteri bağlılığı uygulamaları alanında 200 binden fazla üyesi ile küresel bir birlik olan ‘Contact Center World’ tarafından düzenlenen Contact Center World 2021 Ödülleri’nde 3 farklı kategoride Altın Madalya kazandı. Buna göre TEB, ‘En İyi Çağrı Merkezi’, ‘En İyi Teknoloji Kullanımı’ ve ‘En iyi Müşteri Deneyimi’ kategorilerinin kazananı oldu.

Haberin Devamı

TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, şöyle konuştu: “Çağrı merkezimiz, müşterilerimizden aldığımız geri bildirimlerle her geçen gün kendini geliştirmeye devam ediyor, böylece aldığımız ödüllere her yıl yenilerini ekleyebiliyoruz.

Contact Center World, bizi bu yıl 3 farklı Altın Madalya ile ödüllendirdi. Bizi gururlandıran diğer bir gelişme ise aldığımız ödül kategorileri oldu, çünkü son dönemde müşterilerimiz bankacılık işlemlerini dijital kanallarımız ve çağrı merkezimiz üzerinden sürdürdü.”