Ekonomi Teknoloji devinden Türkiye’ye güven

Teknoloji devinden Türkiye’ye güven

24.02.2020 - 07:00 | Son Güncellenme:

Dünyanın önde gelen teknoloji üreticilerinden Asus’un EEMEA Genel Müdürü Benjamin Yeh, Türkiye pazarına çok önem verdiklerini belirterek, “Türkiye bizim için en büyük potansiyele sahip ülkeler arasında” dedi.

Teknoloji devinden Türkiye’ye güven

Asus’un Türkiye Ülke Müdürü Özge Kılıç Güler ise, “Kurumsal pazarda 2020 yılından başlayarak takip eden 3 yıl içinde pazar payımızı yüzde 20 seviyelerine çıkarmayı hedefliyoruz” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Asus, kurumsal firmalara yönelik ürün serisinde yer alan dizüstü, masaüstü ve hepsi bir arada (All-in One) bilgisayarlarını İstanbul’da tanıttı. Türkiye pazarına çok önem verdiklerini ifade eden Yeh, şunları söyledi:

Veritabanı güvenliği

“Türkiye bizim için en büyük potansiyele sahip ülkeler arasında. Türkiye’nin genç nüfusa sahip oluşu, gelişen ve büyüyen bir pazara sahip olması bizim için çok değerli. Hem günlük yaşamda, hem de profesyonel iş dünyasında öncü teknolojilerle tüketicinin karşısına çıkıyoruz ve karşılaştığımız ilgi, Türkiye’deki kullanıcının teknolojiyi tümüyle benimsediğini ve hayatının tüm alanında etkin biçimde kullandığını çok net bir şekilde gösteriyor.”

Teknoloji devinden Türkiye’ye güven

Özge Kılıç Güler ise şunları dile getirdi:

Haberin Devamı

“2020 yılında diğer ürün gamımızdan aldığımız güçle kurumsal ürünler pazarında da etkin bir oyuncu olmak hedeflerimiz arasında. Özellikle tüm işletmelerin daima birinci önceliği olan bilgi ve veritabanı güvenliğinden yola çıkılarak tasarlanan kurumsal ürün serilerimiz, üretkenlik açısından sunduğu avantajlarla da ön plana çıkıyor.”

Lansmanda, dünyanın en hafif 14 inç’lik iş bilgisayarı olduğu belirtilen 880 gramlık ExpertBook B9’un yanı sıra en ince dizüstü bilgisayarlardan ProArt StudioBook Pro 17 ve yüksek teknik özelliklere sahip masaüstü bilgisayar ProArt D940MX dikkat çekti.