Ekonomi Turkcell’in 1300 mağazasında ‘teknolojik dönüşüm’ başladı

Turkcell’in 1300 mağazasında ‘teknolojik dönüşüm’ başladı

03.07.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Turkcell yurt geneline yayılmış 1300 mağazasını teknoloji mağazasına dönüştürüyor ve mağazalarda satışa sunduğu ürünlerin çeşitliliğini artırıyor. Bu kapsamda Turkcell mağazalarına gelenler kişisel bakım ürünlerinden oyun konsoluna, akıllı saatten akıllı temizlik robotuna kadar son derece geniş yelpazedeki teknoloji ürünlerinden satın alabilecek. Ayrıca 28 Haziran - 8 Temmuz tarihleri arasında da küçük ev aletleri grubuna özel indirimler olacak.

Turkcell’in 1300 mağazasında ‘teknolojik dönüşüm’ başladı

EKONOMİ SERVİSİ - Bundan böyle Turkcell mağazalarında cep telefonu, aksesuar, tablet ve bilgisayarların yanısıra kişisel bakım ürünleri (traş makinesi, şarjlı diş fırçası vb), küçük ev aletleri (çay ve kahve makinası, tost makinası, blender, robot süpürge, akıllı priz vb), hobi ve eğlence ürünleri (elektrikli scooter, drone vb), IT aksesuarları ve gaming ürünleri de (kulaklık, monitör, mouse vb) satışa sunulacak.

Haberin Devamı

Turkcell Bireysel Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kadri Özdal, mağazalarını yeni sisteme göre tasarladıklarını belirterek, “Turkcell mağazalarını ziyaret eden herkesi operatöründen bağımsız olarak birer Turkcell müşterisi olarak görüyoruz. Ürün çeşitliliğini genişletiyoruz. Amacımız, mağazalarımızı birer teknoloji mağazasına dönüştürmek” dedi.