Ekonomi Umut Kentleri’ne tam destek

Umut Kentleri’ne tam destek

15.09.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Umut Kentleri kuran Koç Holding, bölge halkının yanında olmaya devam ediyor.

Umut Kentleri’ne tam destek

Adıyaman Umut Kenti ziyaret eden Koç Holding CEO’su Levent Çakıroğlu, “Umut Kentlerin hayata geçirilmesine sağladığı önemli katkıların hatırlanması amacıyla Adıyaman Umut Kent’e, aramızdan erken ayrılışının üzüntüsünü derinden hissettiğimiz Arçelik Satın Alma ve Tedarik Zincirinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcımız Hakan Kozan’ın ismini verdik” dedi.

Haberin Devamı

Adıyaman Umut Kent’in içerisinde 1.390 adet konteyner konut ve 261 bin 500 metrekare alana yayılan 149 adet sosyal birim bulunuyor. Sağlıklı bir barınma imkânı sağlamanın yanı sıra sosyal ihtiyaçları da karşılamak üzere tasarlanan Adıyaman Umut Kent’te genel sağlık ve psiko-sosyal destek hizmetleri sunan merkezler, hem yetişkinlerin hem de çocukların vakit geçirebilecekleri sosyal alanlar, okul, ana sınıfları, kütüphane, bilgisayar odası, amfi tiyatro, kafeterya, ibadethane, market, kuaför ve çamaşırhane gibi ortak alanlar ve ücretsiz hizmetler sunan birçok sosyal destek birimi de yer alıyor.