Ekonomi Uzaktan müşteri olmak kolaylaştı

Uzaktan müşteri olmak kolaylaştı

15.08.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Vakıf Katılım, şubeye gitmeden, istenilen mekândan, görüntülü görüşmeyle hesap açmayı mümkün hale getiren “Uzaktan müşteri edinimi” hizmetini devreye aldı. yapılan açıklamaya göre, uygulamadan faydalanmak isteyenlerin yeni TC Kimlik Kartı ve akıllı telefon sahibi olmaları yeterli oluyor.

Uzaktan müşteri olmak kolaylaştı

Vakıf Katılım Mobil Şube uygulaması üzerinden “Müşteri ol” butonuna tıklanarak kolaylıkla başlatılan süreç, müşteri adaylarının bilgilerinin doğrulanarak canlılık testlerinin yapılmasının ardından gerekli belgelerin dijital ortamda imzalanması ve son olarak da Vakıf Katılım Müşteri İletişim Merkezi çalışanıyla görüntülü görüşme yapılmasıyla tamamlanıyor.

Haberin Devamı

Pratik ve etkin

Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş, “İnsanlar artık finansal işlemlerini vakit kaybetmeden, pratik ve etkin bir şekilde gerçekleştirmek, zamanını daha verimli kılmak istiyor. Bizim görevimiz de müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmak, diledikleri yerden istedikleri zaman bize ulaşmalarını sağlamak. Şimdiye kadar ortaya koyduğumuz çalışmalarımızla 7/24 müşterilerimizin yanında olduk, ihtiyaç duydukları kaynaklara hızlı ve efektif bir şekilde erişimlerini sağladık. Önümüzdeki dönemde de finansal işlemleri daha da kolaylaştıracak yenilikçi hizmetlere imza atmaya devam edeceğiz” dedi.