Ekonomi VakıfBank “Sarı Hayaller” projesine destek oldu

VakıfBank “Sarı Hayaller” projesine destek oldu

22.03.2024 - 13:41 | Son Güncellenme:

VakıfBank, toplumda down sendromuna dair farkındalık oluşturabilmek amacıyla “Sarı Hayaller” projesine destek oldu.

VakıfBank “Sarı Hayaller” projesine destek oldu

VakıfBank, 21 Mart Dünya Down Sendromu Günü vesilesiyle down sendromlu bireylerin sanatsal yeteneklerini açığa çıkaran Sarı Hayaller projesine destek oldu. Down sendromlu gençlerin renkli dünyalarını yansıtmak amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında, resim sergisinin yanı sıra bir de konser gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

VakıfBank olarak, hayata geçirdikleri çalışmalarla sosyal sorumluluk konusuna atfettikleri önemin altını her fırsatta çizdiklerini dile getiren VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, Sarı Hayaller projesi kapsamında down sendromlu gençlerin yeteneklerini sanat ve müzik aracılığıyla açığa çıkarmayı amaçladıklarını belirterek şunları kaydetti:

“Sarı Hayaller resim sergisi ve konseri ile toplumda down sendromluların potansiyellerinin ne denli büyük olduğuna dair bir farkındalığa yaratmak istedik. Benzersiz çalışmaların oluşumu amacıyla fırsat eşitliğine sahip olmaları için bir bütün olarak çalışmalıyız. Toplumumuzun tüm fertlerinin hayata eşit şekilde katılım sağlaması adına Sarı Hayaller gibi etkinlikler önemli birer rol üstlenmektedir. Down sendromlu arkadaşlarımızın renkli dünyalarına birlikte şahitlik etmemize fırsat tanıyan etkinliğimize katılım gösteren tüm sanatçılarımıza ve emeği geçen her bir arkadaşımıza ayrı ayrı teşekkür ederim.”