Ekonomi ViBi, finansal danışman olacak

ViBi, finansal danışman olacak

13.10.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

VakıfBank, mobil uygulamasındaki sesli asistanı ViBi’ye yeni fonksiyonlar eklediğini açıkladı. Yeni fonksiyonlara göre uygulama, yaklaşan ödemeleri ve para transferlerini hatırlatacak. Yeni haliyle uygulamanın, VakıfBanklıların finansal danışmanı haline geleceği belirtildi.

ViBi, finansal danışman olacak

Uygulama, yaklaşan ödemeleri tek bir ekranda göstererek; haftalık ilettiği önerilerle fatura, talimatlı para transferlerini, kredi kartı ve kredi ödemelerini takip etme imkânı sunuyor. Kullanıcının talimat vermeden yaptığı düzenli para transferleriyle hesabına düzenli olarak gelen paraları, önceki aylara ait fatura ödemeleri ile aylık değişimlerini gösteren ve son ödeme günü gelen ödemeleri takip ediyor.

Haberin Devamı

VakıfBank Mobil’in, dijitalleşme yanında müşteri deneyimini merkeze alan ürün ve hizmetleriyle, müşterileri için vazgeçilmez bir finans uygulamasına dönüştüğünü belirten VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı Ferkan Merdan, şunları söyledi:

“Bu güçlü finans uygulamasının sesli asistanı olan ViBi’yi, yeni özellikleri, hız ve kolaylığı temel alan gerçekçi bilgilendirme ve yönlendirmeleri ile her geçen gün daha yetkin hale getiriyoruz. ViBi’yi ilk günden itibaren para transferi, kredi başvurusu, QR kodla para çekme - yatırma, nakit avans, limit belirleme ile güncel kur bilgileri öğrenme gibi birçok bankacılık işlemini yapar nitelikle donattık”