EkonomiZiylan üç İtalyan'ın daha peşinde

Ziylan üç İtalyan'ın daha peşinde

24.05.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ayakkabı perakendeciliği alanında faaliyet gösteren, Polaris ve Flo markalarını bünyesinde bulunduran Ziylan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ziylan, Avrupalı bir fonla yüzde 50-50 ortaklık için gizlilik sözleşmesi imzaladıklarını açıkladı.

Ziylan üç İtalyanın daha peşinde

Reuters’a açıklama yapan Ziylan, “Birden fazla Avrupalı fonla ortaklık için görüşüyoruz, ancak birinde ileri aşamaya geçip, gizlilik sözleşmesi imzaladık. Yüzde 50-50 ortaklık için görüşüyoruz” dedi.

Haberin Devamı

İtalya’da kadın ayakkabısı, spor ayakkabı ve perakende zinciri olmak üzere üç markayı daha satın almak üzere görüşmeler yaptıklarını kaydeden Ziylan, bunlardan en az birinin alım sürecenin bu yıl tamamlanacağını ifade etti. Ziylan, 2013’te Türkiye dışına çıkarak Orta Doğu ve Rusya başta olmak üzere yurt dışında da mağazalaşmaya başlayacaklarını kaydetti.

En son İtalyan Lumberjack’i satın alan Ziylan Grup’a ait Polaris ve Flo’nun Türkiye’de 243 mağazası bulunuyor.

KEŞFETYENİ
Survivor'a veda eden isim belli oldu!
Survivor'a veda eden isim belli oldu!

Cadde | 28.05.2025 - 07:16

Survivor All Star'da nefes kesen düello sonrası adaya veda eden isim belli oldu. İşte detaylar...

Yazarlar