Dekorasyon Böyle Düğünler Çok Yakında Geliyor

Böyle Düğünler Çok Yakında Geliyor

Son Güncellenme:

.

Böyle Düğünler Çok Yakında Geliyor

Herkes düğün gününde uzun yıllar hatırda kalacak farklı şeyler yaşamayı ve yaşatmayı ister. Öyle ki bu özel günün tekrarının olmayacağını düşündüğünüzde sıradan olmak yerine özgün olmayı isteyebilirsiniz. Fakat ne yazık ki birçok düğün organizasyonu genelde aynı çizgi ve detaylar üzerine kurgulanır ve farklılığı yakalamak çoğu zaman zor olabilir. Ne mutlu ki, ülkemizde olmayan fakat yavaş yavaş izlerini göstermeye başlayan yeni düğün trendleri, bu noktada kurtarıcınız olabilir. İşte, ülkemize henüz uğramamış olan düğün trendleri:

Haberin Devamı

Herkes kendi müziğine teslim: sessiz disko

Böyle Düğünler Çok Yakında Geliyor

Düğünlerin en hatırda kalıcı ve eğlenceli yanı hiç şüphesiz danslardır. Düğünün tüm havasını bir anda değiştirecek sessiz disko düğün trendi, dansın daha özgür kılınmasını sağlar. Sessiz disko düğünlerinde, herkesin bir kulaklığı vardır ve müzik sesi dışarıyla yansıtılmak yerine kulaklıklara verilir. DJ tarafından çalınan müziği kulaklık sayesine tüm konuklar derinden hissederek dans etmeye başlar. Böylece hem kirli gürültüden uzak durulmuş hem de özgün bir düğüne imza atılmış olur.

Sanatın dili düğününüzde: canlı resim

Böyle Düğünler Çok Yakında Geliyor

Düğün fotoğrafları; senelerce duvarlarda, masalarda, albümlerde sergilenecek ve çocuklara, torunlara gösterilecek önemli hatıralar olarak bilinir. Tekrarını yaşama hakkınızın olmadığı bugünü, güzel fotoğraflarla ölümsüz kılarak sonsuza kadar saklamak istersiniz. Peki, fotoğraflar yerine, bir ressam eşliğinde düğün görüntülerinin çizilmesine ne dersiniz? Canlı çizimin gerçekleştiği düğünlerde, kiralanan ressam düğünün başlangıcından sonuna kadar en özel anları resmeder. Böylece anılarınız daha sanatsal ve özgün olarak duvarlarda, masalarda saklanabilir.

Haberin Devamı

Doğanın tazeliğini gelin çiçeğine taşıyın: marjinal gelin çiçekleri

Böyle Düğünler Çok Yakında Geliyor

Gelin çiçeği, düğün aksesuarlarının önemli bir parçasıdır. Genellikle gelinlikle aynı renkten üretilen yapay çiçeklerin düğünden sonra gelin tarafından bekarlara fırlatılması gibi alışkanlıklar da düğünü özel kılan anlardandır. Yeni düğün trendleri ise yapay çiçekleri unutturarak yerine doğadan izleri taşır. Solmayacak, canlı duracak yeşil renkli bitkiyi andıran marjinal gelin çiçekleri, yeni düğünlerin gözdesi. Yine de bitkilerin solma endişesine karşı, kağıttan yapılan yapay olsa da doğal görüntü sunan çiçeklerden yararlanılabilir. Bunun haricinde, mimoza gibi kurudukça bozulmayan çiçekleri kullanarak da orijinal bir tarz oluşturulabilir.

Daha büyük düşünün diye: görkemli aksesuarlar

Böyle Düğünler Çok Yakında Geliyor

Düğünlerin en önemli ayrıntılarından biri de sunumlardır. Masanın sunumu, dekorasyon, atmosfer; her zaman düğünler için önem taşır. Yeni düğünlerde masaları ve atmosferi süsleyen aksesuarların büyük boylu çiçekler, bitkiler ve süs eşyaları olarak seçilmesi dikkat çekici. Balo düzenini andıran bu görkemli aksesuarlar, düğüne ve dekorasyona farklı bir hava katar. Boyu, dikkat çekici derecede uzun olan saksıların masaları süslemesi ise hatırda kalıcı doğal bir ortam oluşturarak düğüne farklı bir imaj katar.