Gayrimenkul Haberleri Kazandıran 5 Ankara Konut Projesi

Kazandıran 5 Ankara Konut Projesi

Son Güncellenme:

Yüksek nüfusunun yanı sıra sürekli göç alması ve birçok üniversiteye ev sahipliği yapması, Ankara'yı Türkiye'nin önemli emlak şehirlerinden birisi kılıyor.

Kazandıran 5 Ankara Konut Projesi

Yüksek nüfusunun yanı sıra sürekli göç alması ve birçok üniversiteye ev sahipliği yapması, Ankara'yı Türkiye'nin önemli emlak şehirlerinden birisi kılıyor. Bu yazımızda, Ankara'da yatırım için emlak arayanlara bir rehber hazırladık.

Haberin Devamı

Arte Blue

Kazandıran 5 Ankara Konut Projesi

Ankara'da son yılların gözde semtlerinden olan Alacaatlı'da yapımı devam eden projede, 336 konutun inşaatının 2018 yılında bitiyor. Arte Blue her ne kadar şehir merkezine yakın olsa da kendi kendisine yetebilen, kısacası şehir merkezine ihtiyaç bırakmayan bir yaşam alanı şeklinde inşa ediliyor. Arte Blue'nun yaklaşık 20 bin metrekarelik alanının %70'i peyzaj için ayrılıyor, ayrıca projeyi oluşturan üç blok da yeliş alanlara bakacak şekilde konumlandırılıyor.
Arte Blue projesi ile ilgili detaylı bilgiyi, Milliyet Emlak'ın Konut Projeleri sayfasından bulabilirsiniz.

İncek Loft

Kazandıran 5 Ankara Konut Projesi

Akfen İnşaat tarafından İncek'te yürütülen projede 1 200 konutluk dev bir yaşam alanı inşa ediliyor. İncek Loft'ta 1+1'den 6+1'e kadar evlere yer veriliyor. 108 bin metrekarelik inşaat alanının %75'i yeşil alan ve sosyal tesisler için ayrılmış durumda. Proje kapsamında, Ankara'da ilk defa bir gözlem evi yapılıyor. Bunun yanı sıra hemen her spor aktivitesi için gerekli altyapı, sinema ve hobi atölyeleri de projede yer alıyor.

Haberin Devamı

MEA Güzel Bahçem

Kazandıran 5 Ankara Konut Projesi

Detaylarını Milliyet Emlak Konut Projeleri sayfasında bulabileceğiniz MEA Güzel Bahçem, son yıllarda büyük şehirlerde görülen dikey yerleşmeye adeta meydan okuyan bir proje. 18 konutun inşa edildiği MEA Güzel Bahçem'de bütün konutlar dubleks evlerden oluşuyor. Mimarların hedefi, bahçe içerisine inşa edilmiş konutlarda geleneksel komşuluk ilişkilerini modern evlere taşımak.

Pasha Bilkent

Kazandıran 5 Ankara Konut Projesi

Ankara'nın en gözde ve en lüks semtlerinden olan Bilkent'te yükselen Pasha Bilkent projesinde 100 konut inşa ediliyor. 2017 yılının ortalarında teslim edilecek olması, kısa vadeli ve karlı bir yatırım arayanlar için önemli fırsatlar sunuyor. Pasha Bilkent, ODTÜ ve Bilkent üniversitelerinin yakınlarında olması nedeniyle yüksek kira gelirine açık bir proje olarak göze çarpıyor. 1+1'den 4+1'e kadar farklı büyüklüklerde dairelerin bulunduğu projede, kapalı otopar ve sosyal yaşam için gerekli alanlar da inşa ediliyor.

Platin Beytepe

Kazandıran 5 Ankara Konut Projesi

62 konutluk Platin Beytepe, Ankara'nın en yeşil alanlarından birisinde, Beytepe'de, yükseliyor. Projenin mimarları, binaların üç tarafının ormanlarla çevrili olması ve güneş ışığından maksimum şekilde faydalanılmasıyla övünüyor. Bitme aşamasında olan projede evlerin hemen teslim edilecek olması, uzun yıllar beklemek istemeyenler için Platin Beytepe'yi önemli bir alternatif haline getiriyor.

Haberin Devamı

Türkiye'nin gayrimenkul sitesi Milliyet Emlak'ta, bütçenize ve beklentilerinize uygun projeleri gelişmiş arama seçenekleriyle kolaylıkla bulabilir, alım satım işlemlerinizi yapabilirsiniz.