Dekorasyon Kidrunner Sayesinde Bebeğiniz İle Birlikte Spor Yapmak Daha Keyifli Olacak!

Kidrunner Sayesinde Bebeğiniz İle Birlikte Spor Yapmak Daha Keyifli Olacak!

Son Güncellenme:

.

Kidrunner Sayesinde Bebeğiniz İle Birlikte Spor Yapmak Daha Keyifli Olacak

Eskiden olsa ebeveyn olduğunuz andan itibaren hayatınızda pek çok şeyin değişmesi, askıya alınması ve dondurulması kaçınılmazdı. Kendine vakit ayırmak, dışarı çıkmak, alışveriş yapmak gibi kavramlar özellikle yeni anne olmuş kadınlar için son derece uzak ve hasret çekilen durumlar arasında yer alırdı. Ancak bir yandan teknolojinin ilerlemesi, diğer yandan girişimci ruhların her gün, insanların hayatını kolaylaştırmayı hedefleyen yeni bir icat çıkarması sayesinde bugün küçük çocuğu olan bir anne de istediği pek çok şeyi yapabiliyor. İşte onlardan biri, 2018'in en ebeveyn dostu ürünü: huzurlarınızda Kidrunner!

Haberin Devamı

Çocuğunuz Erken Yaşta Sporla Tanışsın

Kidrunner Sayesinde Bebeğiniz İle Birlikte Spor Yapmak Daha Keyifli Olacak

Düşünsenize; evde küçük bir çocuğunuz var, sizden başka ona bakacak kimse de yok, tüm sorumluluk üzerinizde ve buna rağmen her sabah bol oksijen eşliğinde koşunuzu yaparak güne başlayabiliyorsunuz! Rüya gibi değil mi? Kidrunner ismi verilen yeni nesil taşıyıcı bu hayalinizi gerçeğe dönüştürmenizi sağlıyor. Kidrunner sayesinde artık anneler sporla aralarına mesafe koymak zorunda kalmıyor ve bebekler de doğduktan kısa bir süre sonra sporla tanışma fırsatı kazanıyor. Zira bu harika ürün siz koşarken çocuğunuzun da emniyetli bir biçimde sizinle birlikte gelmesine olanak tanıyor. Yapmanız gereken tek şey, koşmaya başlamadan önce çocuğunuzu Kidrunner'ın içine oturtmak ve kemerleri belinize takmaktan ibaret. O andan itibaren siz nereye çocuğunuz oraya! Koşarken onu da beraberinizde çekmenize olanak tanıyan ve "Postmodern çekçek" olarak da tanımlayabileceğiniz bu ürün sayesinde artık bebeğinizle beraber sağlıklı ve düzenli bir hayata merhaba diyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Ergonomik, Güvenli ve Konforlu

Kidrunner Sayesinde Bebeğiniz İle Birlikte Spor Yapmak Daha Keyifli Olacak

"Koşarken bebek pusetini nasıl çekeceğim?" demeyin. Kidrunner zaten koşu aktivitesine özel olarak tasarlanmış ve size koşu esnasında hiçbir sıkıntı yaşatmıyor. Yani ne koşu hızınızı engelliyor ne de koşma işini zorlaştırıyor. Sizin hareketlerinize tam uyumlu olarak çalışıyor. Mekanizmayı belinize bağladığınız için el ve kollarınız da koşu sırasında özgürce hareket edebiliyor. Bir başka deyişle gücünüz de dengeniz de koşu boyunca yerinde kalıyor. Kolay kullanımı ve hafifliğiyle öne çıkan ürün 6 ay - 5 yaş arası (5-25 kg.) çocuklar için kullanılabilir. Ayrıca gerek ebeveynin gerekse çocuğun farklı vücut yapısına, boy ve kilosuna göre ayarlanabilir mekanizmaları bulunuyor. Her türlü arazide kullanabileceğiniz Kidrunner ile ister kent sokaklarında, ister deniz kenarında ya da patika yollarda özgürce koşabilirsiniz. 5 noktalı emniyet kemeri sayesinde, siz koşarken çocuğunuz da güvenle seyahat ediyor. Hatta bir rivayete göre çocuklar Kidrunner içinde her zamankinden daha hızlı ve kolay bir şekilde uykuya dalıyor! Bir anne daha ne ister ki? Bahar aylarında piyasaya sunulacak olan ürün size hitap ediyorsa mutlaka takipte kalın. Aldığımız duyumlara göre bir sonraki aşamada bisiklete monte edilen bir model geliştirilecekmiş... Hazır olun.