Güncel Kiralık Aşk Dizisi Nerede Çekildi?

Kiralık Aşk Dizisi Nerede Çekildi?

Son Güncellenme:

.

Kiralık Aşk Dizisi Nerede Çekildi

Farklı konusu, seçkin oyuncu kadrosu ve çekim yapılan seçkin mekanları ile dikkatleri üzerine çeken Kiralık Aşk dizisi, yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren reyting rekorları kırmayı başardı. İlk bölümü 2015’in Haziran ayında, Star TV ekranlarında yayınlanan dizi, iki sezon boyunca seyirciyi ekranlara bağlayarak, beklentilerin üstünde bir performansa imza attı.

Haberin Devamı

Kiralık Aşk dizisinin konusu

Kiralık Aşk Dizisi Nerede Çekildi

Televizyonda yayınlanan birçok dizinin konusu birbirine benzerken, Kiralık Aşk farklı bir konu ile izleyicilerle buluştu. Dizi, iki sezon boyunca genç yaşlı herkesin kalbinde taht kurdu. Reyting sıralamasında ilk sıralarda yer alarak büyük bir başarıya imza atan Kiralık Aşk dizisi, Defne adında genç bir kızın başından geçen komik bir aşk hikayesini seyirciye aktardı. Defne, garsonluk yaparken hayatı bir anda değişir. Neriman, Defne’ye bir teklifte bulunur. Defne’den, yeğeni Ömer’i kendisine aşık etmesini ister. Abisinin borçlarından dolayı zor durumda olan Defne, Neriman’ın teklifini kabul eder. Böylece altı aylık bir anlaşma yaparlar ve Defne Ömer’in asistanı olur. Bu oyuna başlarken, ne Neriman ne de Defne, Defne'nin Ömer’e aşık olacağından haberdardır. Ömer ile Defne arasında inişli çıkışlı bir aşk başlar. Neriman ile Defne’nin oyununa alet edildiğini anlayan Ömer, ilişkiye son noktayı koyar ve İtalya’ya gider. Ömer İtalya’dan döndüğünde ise işler iyice sarpa sarar.

Haberin Devamı

Kiralık Aşk dizisinin oyuncu kadrosu

Kiralık Aşk Dizisi Nerede Çekildi

Dizinin oyuncu kadrosunda Elçin Sangu (Defne), Barış Arduç (Ömer), Nergis Kumbasar (Neriman), Onur Büyüktopçu (Koray), Salih Bademci (Sinan), Müjde Uzman, Sinem Öztürk, Levent Ülgen, Kerem Fırtına, Devrim Yalçın, Sanem Yeles, Osman Akça ve İsmail Karagöz gibi ünlü oyuncular yer almıştır.

Kiralık Aşk dizisi nerede çekildi?

Dizi çekimlerine 2015 yılında İstanbul’da başlandı. Çekim için farklı mekanlar kullanıldı. Çekimlerin yapıldığı, Defne’nin ailesi ile birlikte yaşadığı ev İstanbul Sarıyer’de yer almaktadır. Ömer'in ev sahneleri ise İstanbul Levent, Sarmaşık Sokak’ta çekildi. Bu evin deşifre olması nedeniyle dizinin ikinci sezonunda Ömer’in evi değiştirildi. Dizinin yeni sezon çekimleri için Ömer’in eski evine çok benzeyen yeni çekim mekanı bulundu, evin nerede olduğu hakkında seyirciye bilgi verilmedi. Ömer’in İtalya’ya gittiği dönemde, dizi ekibi de bir süreliğine oraya taşındı, bu dönemde çekimler İtalya’da yapıldı. Neriman’ın köşk sahneleri içinse İstanbul Beylikdüzü Megakent tercih edildi. Dizinin tatil sahneleri içinse, doğal güzellikleri ile hayranlık uyandıran Kuşadası ve Sapanca'nın tercih edildiği biliniyor. Kiralık aşk dizisi ofis sahneleri çekimi ise Bahçelievler Nish’te gerçekleştirildi.