Dekorasyon Mucizevi Buz Çözücü: Yeti Touch

Mucizevi Buz Çözücü: Yeti Touch

Son Güncellenme:

.

Mucizevi Buz Çözücü: Yeti Touch

Kırmızı et, balık, tavuk ve hindi eti alıp, güzelce paketleyerek derin dondurucunuzun ücra köşelerinden birine yerleştirdiniz. Hesapta olmayan bir şeyler gelişti ve bu etleri hızlıca eritip yemek hazırlamanız gerekti. Elinizde iki seçenek var. Bunlardan biri mikrodalga fırınınızın defrost özelliğinden yararlanmanız. Diğeri ise eti hava almayan bir kaba yerleştirip su içinde ya da susuz olarak buzlarının çözülmesini beklemek. Eğer her iki seçenek de sizi mutlu etmiyorsa Yeti Touch sizin kurtarıcı üçüncü seçeneğiniz olabilir.

Haberin Devamı

Buzu onda bir, donmuş et ürünlerini yarı hızda çözen mucize

Mucizevi Buz Çözücü: Yeti Touch

Yaratıcılığın sınırı olmadığını bizlere kanıtlamak isteyen sayısız girişimciye ev sahipliği yapan Kickstarter üzerinden sunulan Yeti Touch, gayet ilginç ve kullanışlı bir ürün. Emaye kaplı aero-alüminyumdan üretilen ve ABD’nin önemli sağlık kuruluşu FDA’dan onay alan araç, üzerine konumlandırdığınız donmuş her şeyi kısa sürede çözebiliyor. Ayrıca bu işlem için haricen ısı uygulamanıza hiç mi hiç gerek yok. Yapmanız gereken, konumlandırdığınız donmuş yiyecekleri, üreticinin belirttiği aralıklarla ters düz etmeniz. Sonrasında donmuş yiyecekler, kullanıma hazır hâle gelecek. Özellikle beyaz et ürünlerinin, mikrodalga fırınların iç yüzeyi nedeniyle çeşitli bakterilerden etkilenebileceğinden endişe edenlerin tercih edebilecekleri Yeti Touch, son yılların en yenilikçi mutfak gereçlerinden biri oldu bile. Yalnızca et ürünleri için değil mevsimlik meyve ve sebzelerini derin dondurucuda saklayanlar için de ideal olan bu gereç; çilek, böğürtlen, orman meyvesi gibi meyveleri de buzlarından nazikçe arındırabiliyor.

Haberin Devamı

Elektrik, batarya ya da benzeri enerji kaynaklarına ihtiyacı yok

Mucizevi Buz Çözücü: Yeti Touch

Üzerinde bulunan özel materyaller sayesinde işlevini eksiksiz şekilde gerçekleştiren ürün, pil ve benzeri elektrik kaynaklarına gereksinim duymuyor. Bununla birlikte, yüzey alanında bulunan sıvı geçiş noktaları aracılığıyla, eriyen donmuş yiyeceklerden akabilecek su ve benzeri sıvılar, doğrudan doğruya ürünün altındaki hazneye gidiyor. Yeti Touch’ın yetenekleri bununla da kalmıyor. Bahse konu sıvı haznesi, açılır kapanır yapıda olduğu için kesme tahtası olarak da değerlendirilebiliyor. Tasarımı ve rengi itibariyle genel kullanım noktasında da uygunluk gösteren hazneyi, meyve sunumu amacıyla değerlendirebilir, konuklarınızı bu ürün hakkında bilgilendirerek onların da şaşırmalarını sağlayabilirsiniz. Geçtiğimiz Aralık ayında Kickstarter kampanyası başlatılan ve kısa sürede hedefini fazlasıyla aşarak, üretime geçen firmanın ses getiren ürünü Yeti Touch, dünyanın her yerine gönderilebiliyor. Eğer bu yeni nesil mutfak gereci, sizin de ilginizi çektiyse, Kickstarter üzerinden siparişinizi gerçekleştirebilirsiniz. Artık donmuş yiyeceklerin çözülmesini saatler boyunca çaresizce beklemenize gerek yok, Yeti Touch var.