Püf Noktaları Çocuğunuz büyüdü peki yatağını büyüttünüz mü?

Çocuğunuz büyüdü peki yatağını büyüttünüz mü?

01.08.2021 - 18:19 | Son Güncellenme:

Çocuğunuz ergenlik çağına geldiğinde muhtemelen yatağını değiştirmek isteyecektir. Yeni ölçülerine, zevkine ve ihtiyaçlarına uygun bir modele ihtiyacı olacaktır. Çocuğunuzun rahatını sağlamak için doğru alternatifi bulmak önemlidir. Bu yazıda, genç çocuğunuz için yatak seçimine yönelik profesyonel ipuçlarını bulun.

Çocuğunuz büyüdü peki yatağını büyüttünüz mü

 

Bir genç yatağı, gençliğe adım atan çocuğunuzun odasında önemli yer tutar.  Çocuğunuz bir genç olarak, kişiliğini geliştirmeye başlar. Kendi zevklerine sahip olur ve bunu göstermek ister. Yavaş yavaş çocuksu tarzını terk eder. Artık yatak odasının dekorasyonunda söz sahibi olmak isteyecektir. Yani onun için seçeceğiniz yatak onun istediği gibi olmalıdır. Daha çağdaş ve modern mobilyalar mükemmel uyum sağlayacaktır. Gerçekten de, yatak rahatlamayı ve konsantrasyonu teşvik etmelidir.

Haberin Devamı

Yatak seçimiyle yatak çarşaflarınızın da boyutları etkilenecektir. Örneğin, çocuğunuza yeni yatağında iyi bir gece uykusu vermek için 120 × 190 lastikli çarşafları deneyin.

Loft yatak, küçük yatak odaları için düşünülmesi gereken bir alternatif

Çatı katı yatağı inanılmaz bir yer tasarrufu sağlar. Bu yatak tipi genellikle bir masa ve dolap ile tamamlanır ve çocuğunuzun eşyalarını saklamasına izin verir. Ayrıca rahat bir yataktan faydalanacaktır.

Gençler için bir yatak olması durumunda, çatı katı yatağı sağlam ve dayanıklı olmalıdır. Çocuğunuz yetişkinliğe adım atsa bile çocukluk alışkanlıklarını kaybetmemiştir. Bu modeli arkadaşlarıyla eğleneceği bir kanepe yerleştirerek birleştirebilirsiniz.

Yerden tasarruf etmek için depolamalı yatak

Haberin Devamı

Çocuğunuz büyüyor mu? Gardırobunu da büyütmek gerekecek. Eşyaları için ek alana ihtiyacı olacak. Bunu akılda tutarak, depolamalı yatak en iyi alternatiftir. Çocuğunuzun daha düzenli bir odasının olmasını da destekleyecek olan bu model ile eşyaları yatağın altındaki çekmeceli bazada saklanacaktır.

Mükemmel bir düzenleme için çekyat

Çekyat işlevinin yanı sıra küçük bir genç yatak odasında daha fazla yer tasarrufu sağlar. Rahat koltuğu ile bu mobilya iyi bir gece uykusunu garanti eder. Ayrıca yatak odasına hem estetik hem de modern bir dokunuş verir.