Dekorasyon Ses Dalgalarıyla Güçlendirilmiş Diş Fırçası Chiiz İle Tanışın!

Ses Dalgalarıyla Güçlendirilmiş Diş Fırçası Chiiz İle Tanışın!

Son Güncellenme:

.

Ses Dalgalarıyla Güçlendirilmiş Diş Fırçası Chiiz İle Tanışın

CHIIZ firmasının kurucusu ve CEO’su Michael Zhang tarafından tasarlanan otomatik diş fırçası, ses dalgalarıyla desteklenerek daha pratik ve çok daha derinlemesine diş temizliği sağlayacağını iddia ediyor. 30 saniye gibi kısa bir sürede tüm diş ve diş etlerinin temizliğini tamamlayabilen diş fırçası, aslında dişlerin doğru bir şekilde temizlenmesini amaçlıyor.

Haberin Devamı

Eller Tamamen Özgür

Hayatın koşuşturması içerisinde bazen diş sağlığını düşünmek zor gelebiliyor. Beyaz ve sağlıklı dişler istesek bile kimi zaman yorgunluktan ve tembellikten diş fırçalamak zahmetli bir iş haline gelebiliyor. Piyasada yer alan birçok otomatik diş fırçası kolaylık sağlasa da kullanıcılar memnun kalmadıkları için klasik diş fırçalarına geri dönüş yapabiliyor.

Ellerin tamamen özgür kalmasını sağlayan CHIIZ diş fırçası pratik bir kullanım ve hızlılık sağlıyor. CHIIZ ile dişleri fırçalarken serbest kalan eller ile kullanıcılar dilerse makyajlarını yapabiliyor dilerse tıraş olabiliyor. Tam şarj edildiği zaman, diş fırçası içerisinde yer alan sonik motor 20 kez fırçalama yapabiliyor. Günde 2 kez diş fırçalanması gerekliliği düşünülünce 10 güne kadar kullanılabilen model, seyahatler için eşsiz bir kullanım sunuyor.

Haberin Devamı

Kolay ve Pratik Kullanım

Boksör dişiliğine benzeyen özel tasarımı ile tüm ağzı kaplayabilen CHIIZ diş fırçasını kullanmak için sadece biraz diş macunu yeterli oluyor. Diş fırçasına biraz diş macunu ekleyip ısırma işlemini gerçekleştiren kullanıcı sadece 30 saniye içinde tertemiz dişlere sahip oluyor. 45 derecelik bir açıyla dişlere yerleşen CHIIZ, dakikada 25 bin vuruşa sahip hızı ile dişleri fırçalamaya başlıyor.

Diş fırçasının ortasında yer alan sonik motorların oluşturduğu vuruşlar, iletken çubuklar aracılığı ile fırçanın her bir kılına eşit miktarda dağılıyor. 30 saniyelik bir kullanımdan sonra sadece suyla durulanarak temizlenebilen CHIIZ, şarj edilebilir özelliği sayesinde defalarca kullanılabiliyor. Özellikle diş eti kanaması ve diğer oral hastalıkları olanlar için ideal bir seçenek olan CHIIZ, kullanıcıların güvenle gülümsemelerini sağlıyor.

Fonksiyonel Tasarım

Sonik motor ve fırçalı ağızlık olmak üzere 2 temel parçadan oluşan CHIIZ, güçlü sonik titreşimleri ile diş etlerinde tartar ve plak oluşumunu engelliyor. Özellikle yaralanma ve ameliyat sonrası durumlarda sınırlı hareketliliğe sahip bireylerin diş temizliğinin sağlanmasına yardımcı olan CHIIZ diş fırçası, su geçirmez ve anti bakteriyel yapısı ile diş sağlığını koruyor. Kendi özel köpük diş macunu ile birlikte satışa sunulan CHIIZ, kompakt ve portatif yapısı sayesinde kamp, seyahat, iş yeri, hastane gibi tüm dış ortamlarda da rahatlıkla kullanılabiliyor.