Dekorasyon Teknolojik Yoga Eğitmeni: Nadi X Akıllı Yoga Taytı

Teknolojik Yoga Eğitmeni: Nadi X Akıllı Yoga Taytı

Son Güncellenme:

.

Teknolojik Yoga Eğitmeni: Nadi X Akıllı Yoga Taytı

Yalnız başınıza spor yapmayı tercih edenlerdenseniz muhtemelen en büyük endişeniz egzersiz ve hareketleri doğru yapıp yapmadığınız olabilir. Aslında bu, düşünüldüğünden daha ciddi bir sorun. Yanlış yapılan hareketler anlık acı, kramp gibi sorunlara sebep olabildiği gibi, uzun vadeli sakatlanmalar da yaratabiliyor. Kişisel bir eğitmenle çalışmayı düşünmüyorsanız kişisel eğitmenliğinize talip olan yeni teknolojileri kullanmayı deneyebilirsiniz. Daha önce çeşitli bedensel engellere destek olan teknolojik ekipmanlar bulunuyordu. Yeni akıllı yoga taytı Nadi X ise özel olarak yoga yaparken sizin kişisel eğitmeniniz olmak istiyor.

Haberin Devamı

Kişisel yoga eğitmeniniz taytınızda

Kalça, diz ve ayak bilekleri etrafındaki sensörlerle hafif titreşimler sağlayan teknolojik yoga taytı Nadi X kendisini, tam yoga potansiyelinize ulaşmanıza yardımcı olmak için tasarlanmış kişisel dijital yoga koçunuz olarak tanımlıyor. Dokuma içine entegre titreşim ölçerler ve dokunsal geribildirim sensörleri içeriyor. Bu sensörler telefonunuzdaki Nadi X iOS uygulaması ile eşleşiyor ve hareketlerinizin doğru olup olmadığını denetliyor.

Teknolojik Yoga Eğitmeni: Nadi X Akıllı Yoga Taytı

Kendi kütüphanesinde bulunan doğru yoga pozları ile karşılaştırıp görsel ve işitsel ipuçları ile yönlendirmeler veriyor. Yanlış yapılan hareketlerde sizi uyarıyor. Şiddetini ayarlayabildiğiniz nazik titreşimler yoga akışlarınızı yaparken nereye odaklanacağınızı size hatırlatıyor. Gerçek zamanlı bildirimleri "Pulse" adı verilen, tayt üzerinde yer alan, şarj edilebilen bir bluetooth verici ile sağlıyor. Hedeflerinizi, performansınızı, ilerlemenizi gerçek zamanlı olarak takip ederek ve kişiselleştirilmiş yoga eğitimi sunarak her yoga seansında daha iyi olmanızı sağlayan Nadi X, yeni başlayanlardan gurulara, ilham veren bir teknolojiye sahip ilk akıllı yoga pantolonu olarak biliniyor.

Haberin Devamı

Hem erkekler hem kadınlar için farklı seçenekler

Teknolojik Yoga Eğitmeni: Nadi X Akıllı Yoga Taytı

Nadi X, erkek ve kadınlar için farklı seçenekler sunuyor. Nitelikli tayt yüksek belli kesimi, dört yönlü esneme özelliği ile vücudu tamamen ve yüksek konforla sararak hareket serbestliği sağlıyor. Beden alternatifleri XS'dan XL'a kadar tanımlanmış. Kadınlar için düz siyah, mavi-gri-siyah çizgili, siyah-gri çizgili, diz pencereli, erkekler için düz siyah üzerine gri çapraz çizgili olarak farklı görünümlere sahip tasarımlar ürün portfolyosunda yer alıyor. Ürünün en büyük artılarından biri, makinede yıkanabilmesi oluyor. Yalnız yıkama öncesinde, antreman esnasında diz arkasına takılan ve şarj edilebilen pilini çıkarmak gerekiyor. Amerikan menşeli teknoloji girişimcisi Wearable X tarafından üretilen Nadi X, bir Kickstarter projesi olmasıyla da ön plana çıkıyor. Bu platformda hedeflediği fon miktarını aşmış ve istediği başarıyı yakalamış olan ürün, teknolojik giyilebilir espor ekipmanları alanında yeni ve farklı gelişmelerin kapısını açacak gibi gözüküyor.