Dekorasyon Uçurumun Kıyısında Bir Camın Üstünde Yürür Müydünüz?

Uçurumun Kıyısında Bir Camın Üstünde Yürür Müydünüz?

Son Güncellenme:

.

Uçurumun Kıyısında Bir Camın Üstünde Yürür Müydünüz

1403 metre yükseklikte bir dağın uçurumlarında camdan, uzun bir yoldan yürümeye cesaretiniz var mı? Peki, aşağıya bakmaya dayanabilir misiniz? Eğer yükseklik korkunuz varsa, bunu hayal bile etmeniz mümkün olmayabilir. Ancak Çin'de bulunan Coiling Dragon Cliff yürüyüş yolu, yüreği kaldırabilecek olan yerli yabancı pek çok maceracıya oldukça nefes kesici bir deneyim sunuyor. Dağ yamaçlarında cam köprüler ile ekstrem bir yürüyüş yapmaya hazır olun!

Haberin Devamı

Uçurum üzerinde saydam zeminde yürüyüş keyfi

Uçurumun Kıyısında Bir Camın Üstünde Yürür Müydünüz

Çin'in Hunan bölgesinde bulunan Zhangjiajie Milli Orman Parkı sınırları dahilinde yer alan Tianmen dağında bulunan yürüyüş yolları, macera severler için adeta biçilmiş kaftan. Toplamda yüksekliği 1403 metre olan dağa inşa edilmiş üç ayrı cam köprü sayesinde yol, size gökyüzünü ayaklarınızın altında hissetme fırsatını sunuyor. Biri 430, diğeri 180 metre yükseklikte olmak üzere iki adet cam köprüyü bünyesinde barındıran alan, sarp kayaların ardında adrenalin ve doğanın en güzel manzaralarını konuklarına sunuyor.

Coiling Dragon Cliff'in gökyüzü köprüleri

Uçurumun Kıyısında Bir Camın Üstünde Yürür Müydünüz

Ayaklarınızın altında uzanıp giden sarp kayalar, derin uçurumlar ile heyecanı iliklerinizde hissedeceğiniz bir macera için Coiling Dragon Cliff en doğru adres. Kelimenin tam anlamı ile gökyüzü köprüleri, her yıl yüzlerce turist ve maceraperesti ağırlıyor. 1.6 metre genişliğindeki köprüden yürürken, hayatınız boyunca göremeyeceğiniz muhteşem manzaralar da size eşlik ediyor. 100 metrelik yürüyüş parkuru boyunca Zhangjiajie Milli Orman Parkı'nın olağanüstü doğal güzelliklerine şahitlik edebilirsiniz. Yürüyüş boyunca bol bol fotoğraf çekmek, kanınızı hızlandıracak yüksekliklerden dünyayı izlemek mümkün hale geliyor. Parkurun en can alıcı kısmı olan ve yüksekliği tam olarak 430 metre olan cam köprüden yürürken, kalp atışlarınızı duymak ise kaçınılmaz desek yeridir!

Haberin Devamı

Heyecan, estetik ve macera bir arada

Uçurumun Kıyısında Bir Camın Üstünde Yürür Müydünüz

Coiling Dragon Cliff gezisi, göze alınması zor gibi görünüyor olsa da, macera tutkunları için unutulmaz bir hayat deneyimi olma özelliği taşıyor. Yerden yüzlerce metre yükseklikte, bir cam üzerinde yürüme cesaretini gösterebilenler ise hayatları boyunca unutamayacakları, nefes kesici bir manzara ile ödüllendiriliyor. Öyle ki, deneyimlenmesi oldukça zor olan bu fırsatı değerlendirmek için dünyanın dört bir yanından turistler bölgeye akın ediyor. Eğer siz de hayatınıza renk ve heyecan katmak isterseniz bu kusursuz ve heyecan dolu fırsatı es geçmek istemeyebilirsiniz. Gökyüzü köprüleri tüm heybeti ve güzelliği ile konuklarını ağırlamayı bekliyor. Üstelik görülebilecek en muhteşem manzaralardan onlarcası eşliğinde. Hayatınıza cam üzerinde yürünecek 100 metreyi armağan etmek için vakit kaybetmeyin!