Gayrimenkul Haberleri Zeki Paşa Yalısı Sotheby's'in En Seçkinleri Arasında!

Zeki Paşa Yalısı Sotheby's'in En Seçkinleri Arasında!

Son Güncellenme:

Zeki Paşa Yalısı, Sotheby’s ile dünyanın en seçkin gayrimenkulleri arasında yerini aldı.

Zeki Paşa Yalısı Sothebysin En Seçkinleri Arasında

İstanbul Boğazı’nın kıyılarını süsleyen tarihi yalıların en ayrıcalıklılarından biri olan Zeki Paşa Yalısı, barok tarzındaki mimarisiyle benzerlerinden farklı bir görünüm sergilemektedir. Bu muhteşem yalı, dünyada gayrimenkul sektörünün öncü kuruluşu olan ve portföyünde 30.000’den fazla seçkin ürün bulunan Sotheby’s International Realty’nin anasayfasında (www.sothebysrealty.com), networkün en değerli ikinci konutu olarak yerini aldı.

Boğaz’ın Avrupa yakasında, Rumelihisarı’nda bulunan Zeki Paşa Yalısı, 19. yüzyılın ikinci yarısında, Fransız Mimar Alexandre Vallaury tarafından, Sultan II. Abdülhamit dönemi nazırlarından Müşir Zeki Paşa için inşa edildi. Yaklaşık 150 yıllık geçmişe sahip barok tarzındaki yalı, 5 katta 3.000 m2’ye yakın kapalı alanı, 4.000 m2’lik bahçesi ve 130 metrelik rıhtımıyla, Boğaz’ın en görkemli yapılarından biri konumunda bulunuyor.

1976’da kurulan, dünyanın 44 ülkesinde 550’nin üzerinde ofisiyle gayrimenkul satış ve danışmanlık hizmetleri veren Sotheby's International Realty, Hitay Yatırım Holding’in girişimiyle, Aralık 2010’dan bu yana, Turkey Sotheby’s International Realty adıyla Türkiye’de de hizmet veriyor. Turkey Sotheby’s International Realty, Türkiye'deki hizmetlerinin yanı sıra, dünyadaki ofisileri aracılığıyla, ülkemizde gayrimenkul satın almak isteyen yabancılarla, yurtdışında gayrimenkul sahibi olmak veya kiralamak isteyen Türklere, geniş bir fiyat yelpazesiyle, “kişiye özel” seçkin ve kaliteli seçenekler sunuyor.

Haberin Devamı

Detaylı bilgi için: www.sothebysrealty.com.tr