Kullanmadığı silah kalmadığından söz eden Komiser Nisa Aydın, AK-47 uzun namlulu silahla yaptığı hareketli atışlarla da göz dolduruyor. Hızlı şarjör değişimi, uzun namlulu silahtan anında beylik tabancasına geçiş gibi hareketleri seri şekilde yapan Aydın, mesleğini severek yapıyor.
Eğitim sonunda eğitim alan personele moral ve motivasyon olması için yine silahları kullanan komiser Aydın, hedefi vururken mermi seslerinin kendisine müzik gibi geldiğini belirtiyor.
Komiser Nisa Aydın'ın eğitimlerde en büyük yardımcısı ise polis memuru Osman Demirtaşlar. Çocukluğundan bu yana özel harekat polisi olmayı hedefleyen Demirtaşlar, silahla gösterdiği başarılı atışların ardından meslektaşlarını disiplinli bir şekilde eğitiyor.
Kas hafızası üzerine çalışmalar yapan Demirtaşlar, boş mermi kovanını 5 metre mesafeden tam ortadan vurmayı başarıyor.
Ayrıca hızlı silah çekme konusunda da dereceleri bulunan Demirtaşlar, bu özelliğinden dolayı meslektaşları tarafından 'Yıldırım Osman' diye anılıyor.
Yıldırım Osman ve Lara Croft Aydın 'Emniyetin Zorlu İkilisi' olarak hem eğitim verip hem de silah kullanmanın inceliklerini gösteriyor.