Gündem 10 Eylül bugünkü koronavirüs tablosu! Son dakika Türkiye'de koronavirüs vaka sayısı ve ölü sayısı kaç oldu, son durum ne oldu?

10 Eylül bugünkü koronavirüs tablosu! Son dakika Türkiye'de koronavirüs vaka sayısı ve ölü sayısı kaç oldu, son durum ne oldu?

10.09.2020 - 17:52 | Son Güncellenme:

Koronavirüs vaka sayısı ve ölü sayısı vatandaşların merak ettiği konular arasında bulunuyor. Koronavirüs salgını dünyanın gündeminde yer alıyor. Koronavirüs tablosunda çeşitli veriler yer alıyor. Koronavirüs tablosu günlük olarak paylaşılıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, detayları sosyal medya hesabında paylaşıyor. Peki Türkiye 10 Eylül bugünkü koronavirüs tablosunda son dakika gelişmeleri nedir?

10 Eylül bugünkü koronavirüs tablosu Son dakika Türkiyede koronavirüs vaka sayısı ve ölü sayısı kaç oldu, son durum ne oldu

Koronavirüs tablosu günlük olarak vatandaşlarla paylaşılıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs tablosu ile ilgili ayrıntıları sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaşıyor. Koronavirüs tablosunda yer alan vaka sayısı ve ölü sayısındaki son durum ise merak konusu. Peki 10 Eylül Türkiye'de koronavirüs vaka sayısı ve ölü sayısı kaç oldu?

Haberin Devamı

KORONAVİRÜS TABLOSUNDA SON DURUM NEDİR?

Aktif hastaların yaş ortalaması 42. Yoğun bakım hastalarının yaş ortalaması ise 65. Virüsün sevdiklerimizi bizden ayırmaması için birlikte tedbirlere uymakta ısrar edelim. Güçlü MÜCADELE BİRLİKTE tedbirle mümkün.

10 Eylül bugünkü koronavirüs tablosu Son dakika Türkiyede koronavirüs vaka sayısı ve ölü sayısı kaç oldu, son durum ne oldu