Gündem 10 Temmuz koronavirüs vaka sayısı açıklandı! Türkiye'de koronavirüs vaka sayısı ve can kaybı sayısında son durum nedir?

10 Temmuz koronavirüs vaka sayısı açıklandı! Türkiye'de koronavirüs vaka sayısı ve can kaybı sayısında son durum nedir?

10.07.2020 - 23:31 | Son Güncellenme:

Koronavirüs vaka tablosu her gün açıklanıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabı Twitter'dan koronavirüs vaka sayısı ile ilgili bilgileri paylaşıyor. Temmuz ayının ortasına doğru yaklaşırken son durum vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Bakan Koca, 10 Temmuz vaka tablosunu açıkladı. Peki 10 Temmuz Türkiye koronavirüs vaka sayısı ve can kaybında son durum nedir?

10 Temmuz koronavirüs vaka sayısı açıklandı Türkiyede koronavirüs vaka sayısı ve can kaybı sayısında son durum nedir

Dünyanın gündeminde koronavirüs yer alıyor. Koronavirüsün Türkiye'deki son durumu ile ilgili bilgiler Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, tarafından açıklanıyor. Koronavirüs tablosunda vaka sayısı, can kaybı sayısı ve iyileşen hasta sayısı gibi detaylar yer alıyor. Bakan Koca son verileri açıkladı. Peki 10 Temmuz koronavirüs vaka sayısı kaç oldu?

Haberin Devamı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı;

"Yeni tanı konan hasta sayısında 25 Haziranda başlayan düşüş devam ediyor. 1.000’in altına çok yakınız. Fakat bu azalmaların yavaş, yükselişlerinse ani olduğunu unutmayalım. Artışlar ve düşüşler, maske ve mesafe kuralına uyumdaki artışa veya azalmaya bağlı. http://covid19.saglik.gov.tr"

10 Temmuz koronavirüs vaka sayısı açıklandı Türkiyede koronavirüs vaka sayısı ve can kaybı sayısında son durum nedir