Gündem 14 Kasım Star TV yayın akışında hangi programlar yer alıyor?

14 Kasım Star TV yayın akışında hangi programlar yer alıyor?

14.11.2016 - 11:07 | Son Güncellenme:

Star TV yayın akışında izleyiciler tarafından sürekli takip edilen ve izlenen programlar yer almaktadır. Bu hafta sonunda Star TV izleyicilerine seyir keyfi sunacak. 14 Kasım Star TV yayın akışında magazinden habere haberden diziye kadar her şey bulmak mümkün.

14 Kasım Star TV yayın akışında hangi programlar yer alıyor

06.30 Bugün

Haberin Devamı

Celal Pir, ülkemizdeki ve dünyadaki gelişmeleri sabahın erken saatlerinde seyirci ile buluşturuyor. Günün manşetleri, yeni haftanın ilk gününde gündemde olan konular 06:30’da Star TV’de!

08.30 Beni Affet – Yerli Dizi *Tekrar

Bahar ve Onur’u kaçıran Demir’in gözü dönmüştür. Onur, Demir’in Bahar’ı bırakması için Demir’e bir teklifte bulunur. Ancak Bahar ve Onur, Demir’den kurtulmaya çalışırken silahlar patlar. Acaba vurulan kişi kimdir? Ceylan ve Mahir’i takip eden Kader, sonunda onları bir otele giderken görür. Yaşanacaklar ise şaşkınlık vericidir. Yerli dizi tekrar bölümü ile 08.30’da Start TV’de!

Tüm Kanallar Yayın Akışı İçin TIKLAYINIZ!

09:45 Duymayan Kalmasın – Magazin *Yeni Bölüm

Galalar, davetler, konserler, partiler, düğünler ve defileler ünlülerin gittiği her yer Duymayan Kalmasın magazin ekibinin takibi altında. Magazin dünyasına ait tüm dedikodular Duymayan Kalmasın’da! Tüm güncel magazin haberleri için program saat 09:45’de Star TV ekranlarında!

Haberin Devamı

12.45 Kalbimin Efendisi – Yerli Sinema

Baş rollerini Münir Özkul, Hülya Koçyiğit ve Ediz Hun’un paylaştığı 1970 tarihli nostaljik bir yerli sinema seyirci ile yeniden buluşuyor. Beyaz perdenin eskimeyen filmlerinden olan Kalbimin Efendisi 12:45’de Star TV’de!

15.00 Beni Affet-Yeni Bölüm

14 Kasım Pazartesi gündüz Kuşağında Beni Affet 1053. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkıyor. Beni Affet yeni bölümü ile bugün 15.00’da Star TV ekranlarında!

16:15 Zuhal Topal’la

Sunuculuğunu Zuhal Topal’ın yaptığı izdivaç programı hafta içi her gün olduğu gibi bugün de 16:15’de Star TV ekranlarında!

19.00 Star Haber- Canlı

Star ana haber bülteni hafta içi her gün Nazlı Çelik’in sunuculuğu ile seyirci ile buluşuyor. İç politikadan dış politikaya, gündemde yer alan olaylardan ekonomiye kadar her konuda detaylı bilgi sahibi olabileceğiniz haber programı saat 19:00’da Star TV’de!

20:00 Paramparça Yerli Dizi -Yeni Bölüm

Star TV’nin sevilen dizisi Paramparça seyircisini ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Birbirinden heyecanlı olayları ile Paramparça bugün yeni bölümü ile saat 20:00’da Star TV’de!

Haberin Devamı

23:45 Hayat Bazen Tatlıdır – Yerli Dizi *Tekrar

Hayat Bazen Tatlıdır 5. Bölümünü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için 23:45’de Star TV ekranlarında yer alacak!

02:30 Paramparça- Tekrar

Star TV’nin sevilen dizisi Paramparça, yeni bölümünün yayınlanmasından sonra kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için 02:30’da yeniden yayınlanıyor!

04:45 Duymayan Kalmasın-Tekrar

Star TV gündüz kuşağında yer alan ve magazin dünyasındaki tüm haberleri hızlı şekilde seyirci ile buluşturan Duymayan Kalmasın, tekrar bölümü ile seyircisi ile yeniden buluşuyor!