Gündem 18 Kasım ATV yayın akışında neler var?

18 Kasım ATV yayın akışında neler var?

18.11.2016 - 13:38 | Son Güncellenme:

ATV yayın akışında bugün yine birbirinden güzel programlar yer alıyor. ATV yayın akışının gündüz kuşağında en dikkat çekici program Müge Anlı ile Tatlı Sert. ATV yayın akışına ilişkin daha detaylı bilgileri haberimizde bulabilirsiniz!

18 Kasım ATV yayın akışında neler var

ATV ekranlarında seyircileri muhteşem programlar bekliyor. ATV’de her gün yeni ve güncel programları izleyebilirsiniz. Uzun yıllardır Türkiye’de yayın yapan ATV seyircilerine geniş bir yayın akışı sunmaktadır. ATV yayın akışları her hafta düzenli olarak yayınlanmaktadır. ATV yayın akışları tamamen seyircilerin izleme alışkanlıklarına göre ayarlanmaktadır. ATV yayın akışlarına günlük olarak ATV web sayfasından ulaşabilirsiniz. Günlük olarak görüntüleyebildiğiniz gibi haftanın tümünü de görebilirsiniz. ATV yayın akışı listelerinde o güne ait yayınlar ile ilgili tüm bilgileri rahatlıkla görüntüleyebilirsiniz. Görüntülediğiniz bilgiler ışığında izleyeceğiniz program, dizi veya filmi seçip saati gelince ekranların başında olabilirsiniz. 18 Kasım ATV yayın akışını sizler için derledik. 18 Kasım ATV yayın akışında bulunan tüm yapımları haberimizde sıraladık. Yayın akışında olan yapımları haberimizden görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca 18 Kasım ATV yayın akışında olan ve izleyiciler tarafından izlenme oranları çok yüksek olan programları da detaylandırdık. Programların geniş detaylarını ve saatlerini de burada bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

Tüm Kanalların Yayın Akışı İçin TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

18 Kasım ATV yayın akışında neler var?

Kahvaltı Haberleri, Nihat Hatipoğlu Sorularınızı Cevaplıyor, Müge Anlı İle Tatlı Sert, ATV Gün Ortası, Karavan, Esra Erol’da, ATV Ana Haber, Aşk ve Mavi, Kim Milyoner Olmak İster?, Son Durak, Fatih Kull, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz. 18 Kasım ATV yayın akışında sıraladığımız bu program, dizi ve filmler bulunuyor. 18 Kasım ATV yayın akışında bulunan bu program, dizi ve filmleri kaçırmamak için saatlerini yayın akışından takip etmeniz gerekmektedir. Yayın akışında dikkat çeken programlar Müge Anlı İle Tatlı Sert ve Esra Erol’da!

Müge Anlı İle Tatlı Sert – 1718. Yeni Bölüm

Haberin Devamı

Müge Anlı tüm kayıp olaylarını ve faili meşgul cinayetleri çözüyor. Bunun yanı sıra Müge Anlı, birçok sosyal sorumluluk projesine de destek vermektedir. Hafta içi her gün seyircisi ile ekranlarda buluşan Müge Anlı programını saatlerce seyrettiriyor. Kayıp veya cinayet olaylarında şüpheli olan herkesi programında konuk eden Müge Anlı, kişilerin tüm yaşamlarını göz önüne sererek olayların çözülmesini sağlıyor. Bugüne kadar binlerce olayın çözülmesinde en büyük etken olmuştur. Müge Anlı programı sunmakta aynı zamanda olayları da incelemektedir. Görünenin arkasında muhteşem bir ekibe sahiptir. Müge Anlı İle Tatlı Sert saat 10.00’da ATV ekranlarında!

Esra Erol’da – 276. Yeni Bölüm

Türkiye’ de en çok izlenen ve en çok izlenen evlilik programı Esra Erol’da! Hafta içi her gün yayınlanan Esra Erol’da programı evlenmek isteyen adayları birbirleriyle buluşturuyor. Esra Erol’da tam 9 sezondur ekranlarda yer alıyor ve her gün izleyici sayısı biraz daha artıyor. Evlenmek isteyen herkes mutlaka bir aday bulabiliyor. Birbirinden farklı gelin ve damat adayı Esra Erol’da taliplerini bekliyor. Esra Erol’da hem eğlence programı hem de adayları birleştiren harika bir evlilik programı. Esra Erol’da hafta içi her gün saat 16.20’de ATV ekranlarında seyircileriyle buluşuyor.