Gündem 18 Kasım’da TV 8’de neler var?

18 Kasım’da TV 8’de neler var?

18.11.2016 - 14:40 | Son Güncellenme:

18 Kasım TV 8 yayın akışında bu akşam O Ses Türkiye var. İzleyenleri ekrana kilitleyen yarışmanın bu bölümü oldukça eğlenceli geçecek. TV 8’in yayın akışı da eğlence formatına uygun olarak düzenlenmiştir. Birbirinden eğlenceli programlar bu akşam TV 8 ekranlarında olacak.

18 Kasım’da TV 8’de neler var

TV 8 “Türkiye’nin Eğlence Kanalı” olarak kendisini konumlandırmış ve bu konumlandırmasına oldukça başarılı olan ulusal bir kanaldır. Kanalda bulunan birbirinden eğlenceli programlar ve yarışmalar ile iyi vakit geçirebilirsiniz. Kanalın formatı tamamen eğlenceye uygun olarak tasarlanmıştır. TV 8 izleyicileri kanalı tamamen eğlence amaçlı kullanmaktadırlar. Kanaldaki tüm programlar bu doğrultuda yayınlanır. TV 8’in yayın akışı da eğlence formatına uygun olarak düzenlenmiştir. Eğer TV 8 yayın akışında bulunan programlara dikkat edecek olursanız tamamı eğlence formatlıdır. TV 8’in 18 Kasım yayın akışına haberimizde yer verdik. 18 Kasım TV 8 yayın akışında bulunan tüm programları haberimizin devamında bulabilirsiniz. Bu gün TV 8 ekranlarında tüm Türkiye tarafından heyecanla beklenen O Ses Türkiye programı yer alıyor. O Ses Türkiye’nin saatleri ve detaylı bilgileri haberimizde!

Haberin Devamı

Tüm Kanalların Yayın Akışı İçin TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Oynat Bakalım (Program), Maşa İle Koca Ayı (Çizgi Film), Aramızda Kalmasın (Program - Canlı), Yılmaz Morgül’le Mutlu Günler Türkiye (Program – Canlı), Güle Güle Oturun (Yeni Bölüm), Çok Güzel Hareketler Bunlar (Program), Göz6 (Yarışma- Yeni Bölüm), O Ses Türkiye (Program – Yeni Bölüm), Göz6 Haftanın Finali (Yarışma - Canlı)

13.00 Güle Güle Oturun – YENİ BÖLÜM
Güle Güle Oturun programı mimar Selim Yuhay tarafından sunulmaktadır. Daha önce Evim Şahane programında yer alan Selim Yuhay Güle Güle Oturun programına transfer olmuştur. Yapılan başvurular sonucunda seçilen evleri yeniden dekore ederen Semih Yuhay ev sahiplerine yepyeni duygular yaşatıyor. Evini dekore edip, yeni bir yer gibi hissetmek isteyen herkes için Semih Yuhay ile Güle Güle Oturun programı saat 13.00’da TV 8 ekranlarında!

Haberin Devamı

20.00 O Ses Türkiye – YENİ BÖLÜM
O Ses Türkiye Türkiye’nin en çok sevilen ses yarışmasıdır. O Ses Türkiye yayınlandığı her gün ekran başındaki seyircilere müzik ziyafeti yaşatıyor. Farklı bölgelerden şarkı söyleme gelen yarışmacı adayları sergiledikleri performanslar ile jüri tarafından o an değerlendiriliyor. 4 jüri üyesinden bir tanesinin dönmesi takdirinde yarışmacı o jürinin takımına girebiliyor. Birden fazla jüri üyesi dönerse o zaman yarışmacı jüri üyeleri arasında bir seçim yapmak zorunda kalıyor. Her dakikası eğlence her dakikası müzik olan O Ses Türkiye bugün TV 8 ekranlarında kaçırmayın! O Ses Türkiye saat 20.00’da TV’8 ekranlarında müzik tutkunları ile buluşuyor. O Ses Türkiye jüri üyeleri; Hadise, Murat Boz, Gökhan & Hakan, Sibel Can.