Gündem 19 yaşındaki Meltem kaldığı yurtta fenalaşıp hayatını kaybetti!

19 yaşındaki Meltem kaldığı yurtta fenalaşıp hayatını kaybetti!

14.12.2021 - 11:00 | Son Güncellenme:

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, kaldığı yurtta fenalaşarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden öğrencileri Meltem Berberoğlu (19) için taziye mesajı paylaştı. Berberoğlu'nun cenazesinin memleketi Sakarya'ya gönderileceği belirtildi.

19 yaşındaki Meltem kaldığı yurtta fenalaşıp hayatını kaybetti

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 3'üncü sınıf öğrencisi Meltem Berberoğlu, dün gece kaldığı Halime Hatun KYK Kız Öğrenci Yurdu'nda fenalaştı. Arkadaşlarının ihbarıyla gelen sağlık ekipleri, Berberoğlu'na ilk müdahaleyi yaptı. Ambulans ile Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Berberoğlu, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Haberin Devamı

BŞEÜ’DEN TAZİYE MESAJI

Berberoğlu'nun okuduğu üniversite de acı haber sonrası taziye mesajı yayımladı.

Mesajda "Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 3.sınıf öğrencimiz Meltem Berberoğlu’nun aramızdan ayrılışının derin üzüntüsü içerisindeyiz. Merhumeye Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ailesine başsağlığı dileriz" denildi.

Otopsinin ardından kesin ölüm nedeni belirlenecek olan Berberoğlu'nun cenazesinin memleketi Sakarya'nın Karasu ilçesine gönderileceği öğrenildi. Berberoğlu'nun ölümüyle ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

19 yaşındaki Meltem kaldığı yurtta fenalaşıp hayatını kaybetti

ZAYIFLAMAK İÇİN MİDESİNE KELEPÇE TAKTIRMIŞ

Meltem Berberoğlu’nun Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki otopsi işlemleri tamamlandı. Berberoğlu'nun cenazesi, dayısı Cemal Altıparmak tarafından alınarak memleketi Sakarya’nın Karasu ilçesine götürüldü. Berberoğlu'nun kesin ölüm nedeni otopsi sonucu ile ortaya çıkacak.

Haberin Devamı

Bu arada Berberoğlu’nun bir süre önce fazla kilolarından kurtulmak için ameliyat olup, midesine kelepçe taktırdığı belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

TOPRAĞA VERİLDİ

Meltem Berberoğlu’nun cenazesi memleketi Sakarya’nın Karasu ilçesi Paralı Mahallesi Merkez Camii’ne getirildi. Babası Ahmet ve annesi Ayşe Berberoğlu'nu yakınları teselli etti. Cenazeye ailenin yakınları, vatandaşlar ve Meltem’in Bilecik’ten gelen okul arkadaşları katıldı. İkindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Meltem Berberoğlu’nun cenazesi mahalle mezarlığında toprağa verildi.

Ahmet Berberoğlu kızının fazla kilolarından kurtulmak için 3 ay önce mide küçültme ameliyatı olduğunu, yurtta fenalaşarak yaşamını yitirdiğini söyledi.