Gündem 2018 Coachella Festivali

2018 Coachella Festivali

19.04.2018 - 13:43 | Son Güncellenme:

Coachella 2018 nihayet başladı. Baharın gelmesiyle Amerika’nın çeşitli yerlerinde canlı müzik sezonu başladı ve en basit tabiriyle tüm gözler bu bahar Coachella’nın üzerinde. Bu yaz öncesi müzik festivalinde kimler en iyi setleri çaldı, hangi özel konuklar görüntülendi, kimler ne giydi ve set aralarında yemek yenecek en iyi yerler hangileri?

2018 Coachella Festivali

Coachella Nedir?

Haberin Devamı

Coachella Müzik ve Sanat Festivali her yıl düzenlenen ve California’da Palm Springs’in doğusunda bulunan Indio’da gerçekleşen oldukça prestijli bir bahar festivalidir.

Bu Yıl Coachella Hangi Tarihlerde Olacak?

Festival iki hafta sonunu kapsayacak. İlk kısmı 13-15 Nisan’da gerçekleşti, ikinci kısmı ise 20-22 Nisan’da olacak.

Biletlerimi Ne Zaman Alabilirim?

Coachella biletleri 5 Ocak’ta satışa sunuldu ve çoktan tükendi.

Coachella Biletleri Ne Kadar?

2018 Coachella Festivali’nin standart bilet fiyatları 429 dolar, eğer shuttle transferi istiyorsanız 504 dolar, VIP biletler ise 999 dolardan satışa çıktı.

Bu Yıl Coachella’da Olacak Ünlü İsimler Kimler?

Eminem, Beyoncé ve The Weeknd bu yılın en popüler isimleri. SZA, HAIM, Kygo, St. Vincent gibi isimler de dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Beyoncé’nin bu yıl Coachella’da sahne alacağı 2017’den beri biliniyordu ama diğer isimler daha sonra açıklandı.

The Weeknd cuma gecesi sahne alarak açılışı yaparken, cumartesi gecesine Beyoncé ve pazar gününe Eminem damgasını vurdu. 20-22 Nisan tarihinde tekrar aynı sırayla sahne alacaklar.

Coachella’da Yemek Yenecek En İyi Yerler

Coachella festivalinin yemekleri neredeyse sahne gösterileri kadar ünlü. Shake Shack’tan birçok vegan seçeneklere, kombu çayından yapılmış dondurmalara ve alkolsüz içecekler satan Bar Not Bar’a kadar birçok farklı seçenek mevcut.

Indio Central Market’de bulabileceğiniz Fuku, geçen yıllarda da festivale giden insanların favorileri arasındaydı. Terrace West’deki Herbivorous Buthcer’da ise tamamen bitkisel ürünlerden üretilmiş et ürünleri satılıyor. Food South’da bulabileceğiniz Marrow Marrow ise festivallerin vazgeçilmezi olan kamp ateşinde pişmiş marshmellowları sizi hiç uğraştırmadan tabağınıza getiriyor. Yanında her yıl festivale özel olarak üretilen unicorn frozen hot chocolate’ı da mutlaka denemelisiniz.