Gündem 26. dönem POMEM mülakat sonuçları açıklandı mı? Sonuç tarihi belli oldu mu?

26. dönem POMEM mülakat sonuçları açıklandı mı? Sonuç tarihi belli oldu mu?

28.01.2020 - 11:33 | Son Güncellenme:

Haftalar geçti ve 26. dönem POMEM mülakat sonuçları hala açıklanmadı. Yeni haftanın ilk günlerinde konu yeniden gündemde... 7 bin öğrenci alınacak ve adaylar sabırsız bir şekilde sonuçların ilan edilmesini bekliyor. Bu nedenle de 26. dönem POMEM mülakat sonuçları açıklandı mı? sorusu sorulup tarih hakkında bilgi alınmak isteniyor.

26. dönem POMEM mülakat sonuçları açıklandı mı Sonuç tarihi belli oldu mu

 

26. dönem POMEM mülakat sonuç tarihi binlerce kişi tarafından araştırıyor. İki aşkın süredir konu hakkında duyuru yapılmaması sebeiyle adayların heyecanlı bekleyişi sürüyor. Son gelişmeler takip edilirken bilgi almak adına "26. dönem POMEM mülakat sonuçları açıklandı mı?" sorusu sık sık soruluyor.

Haberin Devamı

POMEM SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

26. dönem POMEM sonuçları hakkında Polis Akademisi'nden yapılan bir açıklama yok. Adaylar yaklaşık iki aydır sonuçları beklerken yakın zamanda bir duyuru yapılması bekleniyor.

POMEM NEDİR?

Polis Meslek Eğitim Merkezleri polis memuru yetiştirmek üzere mesleki eğitim veren kurumlardır. POMEM'deki eğitim-öğretimi başarı ile tamamlayan öğrencilere Mesleki Eğitim Sertifikası verilir. POMEM öğrencilerinin aday memur olarak atanmaları için öğrenim süresini başarıyla tamamlamaları ve eğitim sonunda yapılacak eğitim sonu sınavında başarılı olmaları şarttır.