Gündem 26 Kasım TV 8 yayın akışı!

26 Kasım TV 8 yayın akışı!

26.11.2016 - 11:39 | Son Güncellenme:

26 Kasım TV8 yayın akışında bulunan program, film ve çizgi film ve birçok programı sizler için bir araya getirdik. İçeriğimizin devamında 26 Kasım TV8 yayın akışına ait detaylı bilgilere sahip olabilir ve gün içerisinde TV8 yayın akışının ne olduğunu öğrenebilirsiniz

26 Kasım TV 8 yayın akışı

TV8 yayın akışı düzenli olarak kanalın internet sitesinden yayınlanmaktadır. 26 kasım TV8 yayın akışında eğlence programları, magazin programları ve çocuklar için çizgi filmler yer alıyor. Tv8 yayın akışının detaylarını içeriğimizde bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Her gün olduğu gibi saat 07:00'de eski var mısın yok musun yarışmacısı Furkan DEDE'nin sunumuyla, komik ve ilginç videoların paylaşıldığı Oynat Bakalım 26 kasım TV8 yayın akışında yer alıyor.

Bir diğer program, Maşa ile Koca Ayı isimli çocuk animasyon filmi. Maşa ile Koca ayının aralarındaki eğlenceli maceraların yer aldığı film saat 08:45'te yayında olacak.

Herkes tarafından sevilen sunucu Alp KIRŞAN'ın sunumuyla 09:30'da 1 Alp 3 Çocuk.. Alp KIRŞAN'ın, çocuklar ile yapmış olduğu ilginç sohbetler ve çocukların cevapları ile çok güleceksiniz.

Magazin 8 26 kasım TV8 yayın akışında.. 2013 Miss Turkey üçüncüsü Ezgi Avcı'nın sunumuyla, magazin dünyasındaki en sıcak haberleri, son bir hafta içerisinde magazin dünyasında yaşananlar olayları saat 11:00'de canlı yayınla izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Arda Türkmen'in sunumuyla Arda'nın mutfağı saat 13:15'te. Dünyaca ünlü birbirinden leziz yemek tarifleriyle sizlerle olacak, bu leziz tarifleri kaçırmamanız için mutlaka ekran başında olun.

Tv8 yayın akışın saat 14:15'te Para Bende programıyla devam edecek. Eski Survivor yarışmacılarından, Serkay, Mehmet, Zafer ve Yunus Günçe'nin yer aldığı programda iki ayrı ekip yer alıyor. Bir ekip 100 dolar ile diğer ekip ise 1000 dolar ile farklı ülkeleri geziyor. Eğlenceli anların sahne olduğu bu programı kaçırmayın.

Eski anıları canlandıran bir program 8x8 saat 16:00'da yayında olacak. Yeşilçam, müzik, magazin ve spora dair unutulmaz görüntülerin yer alacağı program anılarınızın canlanmasına neden olacak.

26 kasım TV8 yayın akışında saat 18:00'de çocuklar için güzel bir animasyon film yer alıyor. Karlar Kraliçesi 2 tv'de ilk kez TV8 ekranlarında olacak. Büyük beğeni toplayan ilk filminden sonra ikinci serisiyle karşınızda olacak.

Saat 20:00'de O Ses Türkiye yepyeni bölümüyle yayında olacak. Sunuculuğunu Acun ILICALI'nın yaptığı, Jüride Hadise, Sibel CAN, Gökhan, Hakan Özoğuz ve Murat Boz'un yer aldığı Türkiye'nin en beğenilen şarkı yarışması. Birbirinden güzel seslerin jürileri döndürebilmek için tüm yeteneklerini ortaya koyuyor.