Gündem Hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı? 30-31 Mayıs tarihlerinde sokağa çıkma yasağı uygulanacak mı?

Hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı? 30-31 Mayıs tarihlerinde sokağa çıkma yasağı uygulanacak mı?

27.05.2020 - 17:04 | Son Güncellenme:

Hafta sonu sokağa çıkma yasağı uygulanacak mı sorusu vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. 14 Büyükşehir ve Zonguldak'ta uygulanan sokağa çıkma yasakları ne zaman sona erecek sorusunun yanı sıra bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı uygulanacak mı sorusu da büyük merak içerisinde araştırma konusu olmaya devam ediyor. Ramazan Bayramında uygulanan dört günlük sokağa çıkma yasağı dün akşam saat 24:00 itibariyle sona ermişti. Peki 30-31 Mayıs tarihlerinde 14 Büyükşehir ve Zonguldak'ta sokağa çıkma yasağı uygulanacak mı?

Hafta sonu sokağa çıkma  yasağı var mı 30-31 Mayıs tarihlerinde sokağa çıkma yasağı uygulanacak mı

Sokağa çıkma yasakları devam ediyor. Ramazan Bayramında 81 ilde dört gün süreyle uygulanan sokağa çıkma yasakları dün akşam saat 24:00 itibariyle sona erdi. Yasakların sona ermesinin ardından gözler bu hafta gerçekleştirilecek olan kabine toplantısına çevrildi. Normalleşmenin ikinci aşamasına geçilmesinin ardından vatandaşlar bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı olacak mı, yasaklar kalktı mı sorularına yanıt aramaya başladı. Peki 30-31 Mayıs tarihinde bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı uygulanacak mı?

Haberin Devamı

30-31 MAYIS TARİHLERİNDE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI OLACAK MI?

28 Mayıs Perşembe günü gerçekleştirilecek olan kabine toplantısının ardından bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı olup olmayacağı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak.

NORMALLEŞMENİN İKİNCİ AŞAMASI

Normalleşme sürecinde 27 Mayıs itibariyle ikinci aşamaya geçildi. Yaz ayının gelmesi ile birlikte sokağa çıkma yasakları ve şehirler arası seyahat yasaklarının kademeli olarak sonlandırılması bekleniyor.