Gündem 6 Aralık Kanal D yayın akışında neler var?

6 Aralık Kanal D yayın akışında neler var?

06.12.2016 - 11:03 | Son Güncellenme:

Kanal D yine çok sevdiğiniz bir dizi ile karşınızda olacak. Yepyeni bölümüyle, Kanal D sevilen dizilerinden başrollerinde Burcu Biricik ve Birkan Sokullu'nun yer aldığı Hayat Şarkısı saat 20:00'de karşınızda! KANAL D yayın akışı sayesinde detaylı bilgilere sahip olabilir ve gün içerisinde KANAL D yayın akışında nelerin yer aldığını öğrenebilirsiniz..

6 Aralık Kanal D yayın akışında neler var

6 Aralık KANAL D Yayın Akışında Neler Var?
Yayın akışı, yeni haftaya saat 07:00'de İrfan DEĞİRMENCİ İle Günaydın programı ile başlıyor. Kendine has tarzı, dürüst, objektif ve cesur yorumlarıyla, içinde bulunduğumuz haftadaki gelişmeler, yeni haftada bizi bekleyen haberler ve ilginç detaylar ile birlikte güne İrfan Değirmenci ile merhaba diyebilirsiniz.

Haberin Devamı

KANAL D yayın akışında saat 09:00'da Asena Atalay'ın canlı olarak sunduğu Magazin D extra programıyla devam edecek. Hafta içi her gün yayınlanan programda, bu bölüm yeni hafta ile birlikte magazin dünyasında yaşanan gelişmeler, geçtiğimiz günlerin özet görüntüleri ve diziler üzerinden özet şeklinde detaylar yer alacak.

Yayın akışında saat 10:00'da Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sunumuyla Renkli Sayfalar yayın olacak. Her gün farklı ünlüleri konuk ederek, magazin dünyasını didik didik eden program eğlenceli ve keyifli dakikalar geçirmenize sebep olacak. Programın dünkü konukları, Ebru Şancı, Hande Kazanova, Tuğçe Aral, Mehmet Coşkundeniz ve Alparslan Öztürk olmuştu.

Tüm Kanalların Yayın Akışı İçin TIKLAYINIZ!

Haberin Devamı

KANAL D yayın akışında saat 12:45'te herkesi ekrana kilitleyen Kısmetse Olur saat yayında olacak. Kısmetse olur evinin yeni gelin adayı Sibel damatlar evine girerek herkesle tanıştı. Güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken , kısmetse olur evinde damat adayı olarak kafasında kimsenin olmadığını belirten Sibel bakalım hangi aday ile tanışma yolunda ilerleyecek. Evde ise eski adayların eve dönüşleri tepki ile karşılanıyor.

KANAL D yayın akışında saat 16:45'te vazgeçilmez dizilerden bir tanesi olan Arka Sokaklar, eski bölümlerinden bir bölümü ile yayında olacak. Rıza baba ve ekibi İstanbul'daki suç çetelerine sokakları dar etmeye devam ediyorlar.

Yayın akışı saat 18:45'te Kanal D Ana Haber Bülteni yayında olacak. Serdar CEBE'nin sunuculuğunu üstlendiği haber programı, her haber bülteninde gündeme bomba gibi araştırmalar yapan bir ekip olarak göze çarpıyor. Bugün ile birlikte ülkemizde ve dünyada neler yaşanacak ve yaşanan tüm gelişmelerin değerlendirileceği bir bülten olacak.

Saat 20:00'de Hayat Şarkısı dizisi 33. bölümüyle birlikte devam edecek. Başrollerini Burcu Biricik ve Birkan Sokullu'nun paylaştığı dizide bu hafta; Hülya, Melek ile tüm bağlarını koparıyor, Melek ise Hülya’nın karşısına dikiliyor.Hülya, Bahar’ı yıllardır kendisinden saklamasının hesabını ablasından çok ağır bir dille sorar. Ablasıyla tüm bağlarını kopartır ve ayrılırken ‘sakın Bahar’ı merak etme, gelirken babasına teslim ettim, bundan sonra da onunla kalacak’ der. Melek bu haberle deliye döner. Filiz hastanede yaşam mücadelesi verirken Süheyla ve Hatice de vicdan azabı içinde kıvranmaktadırlar. Öte yandan kendisini kaçıran adamların baskısıyla Filiz’den boşanmak istediğini bildiren bir kâğıt imzalamak zorunda kalan Cem bir yolunu bulup kaçar. Melek kardeşinin karşısına bu sefer eskisinden çok daha farklı bir kimlikle çıkmaya kararlıdır.