Gündem 6 Haziran Perşembe hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji'den son dakika uyarısı

6 Haziran Perşembe hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji'den son dakika uyarısı

05.06.2019 - 22:16 | Son Güncellenme:

Ramazan Bayramı'nın 3. ve son günü öncesi gerek dönüş yoluna çıkacak gerek bayram ziyaretlerine gidecek vatandaşlar hava durumu hakkında aramalar yapıyor. Peki günü güzel bir hava ile geçiren yurt genelinde yarın hava durumu nasıl olacak?

6 Haziran Perşembe hava durumu nasıl olacak Meteorolojiden son dakika uyarısı

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Karadeniz, Sakarya, Bilecik, Kütahya, Eskişehir, Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Yozgat, Sivas, Kars ve Ardahan çevreleri ile bu akşam ilk saatlerde Kastamonu'nun kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Doğu Anadolu’nun doğusunda güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI

Önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR

Genellikle güney ve batı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra Doğu Anadolu'nun doğusunda yer yer kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

UYARILAR

Güncel Meteorolojik Uyarı Bulunmamaktadır.

İSTANBUL, ANKARA VE İZMİR HAVA DURUMU

İSTANBUL 20°C, 28°C Parçalı ve az bulutlu

ANKARA 16°C, 28°C Parçalı ve az bulutlu, yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra çok bulutlu, kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

İZMİR 19°C, 29°C Az bulutlu