Gündem 99/4 askerlik yerleri açıklandı mı? Kasım Celp dönemi askerlik yeri sorgulama

99/4 askerlik yerleri açıklandı mı? Kasım Celp dönemi askerlik yeri sorgulama

10.09.2019 - 11:31 | Son Güncellenme:

99/4 askerlik yerleri bu celp döneminde silah altına alınacak yükümlüler tarafından araştırılmaya devam ediyor. 20 Ağustos tarihine kadar başvuruda bulunan adaylar arasından askerlik tercih işlemleri 31 Ağustos tarihine kadar alındı. Askerlik tercihlerini tamamlayan adaylar şimdilerde 99/4 askerlik yerlerinin ne zaman açıklanacağı sorusuna yanıt arıyor. Peki 99/4 askerlik yerleri ne zaman açıklanacak?

99/4 askerlik yerleri açıklandı mı Kasım Celp dönemi askerlik yeri sorgulama

99/4 askerlik yerleri Kasım Celp döneminde silah altına alınacak olan yükümlüler tarafından araştırılmaya devam ediyor. Kasım Celp döneminde askerlik vazifesini yerine getirecek olan adaylar 20-31 Ağustos tarihleri arasında askerlik vazifesini hangi şekilde yerine getirmek istediğine dair sınıflandırma formunu doldurdu. Yedek subay, astsubay, uzman çavuş gibi sınıflandırmaların yer aldığı formların doldurulmasının ardından gözler Askeralma Genel Müdürlüğüne çevrildi. Peki 99/4 askerlik yerleri ne zaman açıklanacak?

Haberin Devamı

99/4 ASKERLİK YERLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

99/4 askerlik yerleri 23 Eylül tarihinde Milli Savunma Bakanlığı tarafından açıklanacak. 1. celp döneminde silah altına alınacak olan bir ve iki buçuk aylık temel eğitime tabi tutulacak olan yedek subay adaylarının yanı sıra yedek astsubay adayları 1 Ekim 2019 tarihinde İkinci Celp dönemine dahil olan adaylar 1 Kasım ve üçüncü celp dönemin tabi olan adaylar ise 2 Aralık tarihinde tertip edildikleri birliklere sevk edileceklerdir.