Gündem Acı Aşk 13. bölüm ile final yaptı, neler yaşandı? - izle

Acı Aşk 13. bölüm ile final yaptı, neler yaşandı? - izle

20.03.2016 - 13:10 | Son Güncellenme:

Show TV ekranlarına yakın zamanda veda eden Acı Aşk dizisi izlenmeye devam ediyor. Acı Aşk 13. bölüm ile final yapmıştı. Son bölümde neler yaşandı? Acı Aşk dizisi neden final yaptı? İşte tüm detaylar haberimizde...

Acı Aşk 13. bölüm ile final yaptı, neler yaşandı - izle

Reyting kurbanı olan Acı Aşk dizisi 21 Aralık 2015'te başlayıp, düşük reytingler nedeni ile 13.bölümde final yapmıştır.. Final bölümünde Annesinin ölmediğini öğrenen Ali'nin öfeksini ve Sude'nin annesini affetmeyişini izledik. Acı Aşk, başrollerinde Seçkin Özdemir, Selin Şekerci, Sezgi Sena Akay, Alperen Duymaz, Erkan Can, Mutlu Güney ve Hüseyin Avni Danyal'ın paylaştığı TMC Yapım'ın yapımını üstlendiği, yönetmen koltuğuna M. Çağatay Tosun'un oturduğu, Cruel Love adlı Kore dizisinden uyarlanan 2015 yapımı dram dizisiydi.

Haberin Devamı

ACI AŞK 13. FİNAL BÖLÜM ÖZETİ

“Acı Aşk”ın final bölümünde; Annesinin ölmediğini, aslında onu terk edip gitmiş olduğunu öğrenen Ali, öfkelidir. Ferman ve Reşat’tan hesap sorar. Bu süreçte Melek Ali’ye destek olmaya çalışırken, Zahide de gerçeği söylemenin yollarını arar. Şirketin batışa geçmesi tüm aileyi sarsar. Ali ve Mehmet, bu çöküşün ardında Bulut’un olduğuna inanır ve Bulut’u takip ederler. Her şeyi çözdüklerinde iş işten geçmiş olur, Bulut büyük intikam gecesinde tüm aileyi bir araya toplamıştır. Bulut bu yemekte elindeki tüm bombaları patlatır ancak onu da şaşırtacak bir gerçek ortaya çıkacaktır. Bulut’tan boşanmakta kararlı olan Sude için yeni bir hayat başlar. Bu sefer hayatının başrolünde kendisi ve ona gerçekten değer veren insanlar olacaktır. Ekrem ise, Sude’nin gerçek babası olduğunu kanıtlayarak Ferman’dan en büyük intikamını alır. Şahika hapiste ve bu savaşta bir başınadır. Sude annesini affetmez. Artık ona mutluluk verebilecek insanlara, Mehmet ve küçük Eylül’e yönelir.

Haberin Devamı

ACI AŞK DİZİSİ HAKKINDA

Acı Aşk, mutluluk ve masumiyetle başlayan bir aşkın darmadağın ettiği hayatları konu alıyor. Bir yandan Melek (Sezgi Sena Akay) ve Bulut’un (Seçkin Özdemir) rüya gibi yaşadığı imkansız aşkları, diğer yandan sevgiye aç bir kadın olan Sude’nin (Selin Şekerci) çırpınışı ve bütün bu gönül tutulmalarının arasında aşkın fedakarlık ve cesaretten ibaret olduğunu hatırlatan Ali (Alperen Duymaz)… Bu kördüğüm nasıl çözülecek, yolları nasıl kesişecektir...

Yapımını TMC, yapımcılığını Erol AVCI’nın üstlendiği, senaryosunu Sema Ali Erol, Figen Şakacı ve Mahir Erol’un kaleme aldığı, müziklerini Kıraç’ın yaptığı; Acı Aşk'ın Yönetmen koltuğu ise M.çağatay tosun'un..

Oyuncu kadrosunda; Selin Şekerci, Seçkin Özdemir, Sezgi Sena Akay, Alperen Duymaz, Hüseyin Avni Danyal, Neriman Uğur ve erkan can,’ın da kadrosunda bulunduğu ,Mutlu Güney, Sırma Gülen, Tolga Mendi, Nazan Diper, Çağla Özavcı, Umur Yiğit Vanlı, Burak Yamantürk ve asuman dabak yer alıyor.