Gündem Açıköğretim Fakültesi yaz okulu kayıtları nasıl yapılır? 2019 AÖF üç ders sınavı hangi tarihte?

Açıköğretim Fakültesi yaz okulu kayıtları nasıl yapılır? 2019 AÖF üç ders sınavı hangi tarihte?

04.07.2019 - 14:44 | Son Güncellenme:

Açıköğretim Fakültesi öğrencileri tarafından merakla araştırılmaya devam edilen AÖF yaz okulu kayıtları ve AÖF 3 ders sınavına ilişkin bilinmesi gerekenleri bir araya getirdik. İşte konuyla ilgili tüm ayrıntılar...

Açıköğretim Fakültesi yaz okulu kayıtları nasıl yapılır 2019 AÖF üç ders sınavı hangi tarihte

AÖF üç ders sınavı ne zaman yapılacak sorusu adaylar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Üniversite eğitimine açıktan devam eden adayları yakından ilgilendiren AÖF üç ders sınavları sayesinde son üç dersi kalan adaylar bu sınavlara katılarak mezuniyet hakkı elde edebiliyor. Bunun yanı sıra 24-28 Haziran tarihleri arasında alınacağuı duyurulan AÖF yaz okulu kayıt işlemleri yoğun talep üzerinden 5 Temmuz tarihine kadar uzatılmıştır açıklaması adaylar ile paylaşıldı.

Haberin Devamı

AÖF ÜÇ DERS SINAVI GİRİŞ YERLERİ BELLİ OLDU MU?

AÖF üç ders sınavı giriş yerleri henüz belli olmadı. AÖF sınav giriş yerleri açıklandığında haberimizin içeriğinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

AÖF ÜÇ DERS SINAVI NE ZAMAN?

2018-2019 Öğretim Yılı Üç Ders Sınavı 27 Temmuz 2019 tarihinde uygulanacak.

AÖF YAZ OKULU SINAVLARI NE ZAMAN?

2018-2019 Öğretim Yılı Yaz Okulu Sınavı 14-15 Eylül 2019 tarihlerinde uygulanacak.

AÖF YAZ OKULU KAYIT YENİLEME İŞLEMİ NASIL YAPILIR?

AÖF yaz okulu kayıt yenileme tarihi yoğun talep üzerine 5 Temmuz Cuma gününe kadar uzatıldı. Binlerce adayı yakından ilgilendiren AÖF yaz okulu kayıtları Anadolu Üniversitesi öğrenci otomasyonu sayfası üzerinden TC kimlik numarası ve şifre girildikten sonra gerçekleştirilebilecek.