Gündem Tarihler yaklaştı! Adalet Bakanlığı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

Tarihler yaklaştı! Adalet Bakanlığı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

07.04.2022 - 09:11 | Son Güncellenme:

Adalet Bakanlığı personel alımı başvuruları 1 Mart'ta başlayıp 17 Mart'ta son buldu. Başvurular üzerinden yaklaşık 3 hafta geçti. Adaylar heyecanla ilk sonuçlara odaklandı. Peki, başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

Tarihler yaklaştı Adalet Bakanlığı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak

Adalet Bakanlığı sözleşmeli zabıt kâtibi, mübaşir, koruma ve güvenlik görevlisi, teknisyen, işaret dili tercümanı, şoför, aşçı ve hizmetli personel alacak. Başvuruları onaylananalar boy ve kilo ölçümüne çağırılacaklar. Peki başvuru sonuçları ne zaman açıklanıyor?

Haberin Devamı

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Merkezi sınav puanlarına göre en yüksek puandan başlamak üzere her bir adalet komisyonu için ilan edilen pozisyon sayısının 3 katı aday (son sıradaki adayla aynı puana sahip olan adaylar da dahil edilecektir.) hesaplanarak boy ve kilo ölçümüne çağrılacaklar tespit edilecektir.

Boy ve kilo ölçümüne girmeye hak kazananlar en geç 11 Nisan 2022 Pazartesi günü sınav yapan komisyonların adliye internet sitesinde yayınlanacak olup, ayrıca yazılı bildirim yapılmayacaktır. Sınava katılma hakkını elde edemeyen başvuru sahiplerine herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır.