Gündem Adı Efsane 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Adı Efsane 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

01.08.2017 - 11:15 | Son Güncellenme:

Adı Efsane 25. bölümüyle Salı akşamı izleyicileri ekrana kilitledi. Kanal D'nin sevilen dizisi Adı Efsane'de kızını korumak isteyen Reyhan, Naz’ın aynı mahallenin insanlarından uzak durmasını isteyince Harkan ve Naz'ın ilişkisinde sorunlar yaşandı. Adı Efsane'nin merakla beklenen 26. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

Adı Efsane 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Reyhan, Naz’ın aynı mahallenin insanlarından uzak durmasını ister. Çiler, Fiko için mücadele etmeye devam eder. Fiko, Sibel’e olan küllenmez aşkı ile Çiler’in açtığı beyaz sayfa arasında kaldıkça acı çeker. Reyhan ve Sinan arasındaki geçmişten gelen sırlar ise onları zor bir sürece sokar. Naz, Hakan'ın ani öpücüğüne şaşırsa da içten içe mutluluğunu yüzünden gizleyemez. Bu gelen öpücük belki de büyük bir aşkın ilk başlangıcı olacaktır.

Haberin Devamı

ADI EFSANE 25. BÖLÜM FRAGMANI

Sinan, Reyhan'a hangi gerçek için hesap soruyor!

Çiler, Fiko'nun geçmişteki hislerinin ne durumda olduğunu öğrenmek için can alıcı bir soru sorar. Fiko, Sibel ile ilgili Çiler'e ne söyleyecek? Naz ve Hakan arasında çözülemeyen sorunlar var. Hakan'ın tutumu Naz'ı nasıl etkileyecek? Sinan, hangi bilgiyi öğrenerek Reyhan'dan net cevap istiyor? Yoksa Naz ile ilgili gerçeği öğrenecek mi?