Gündem Adı Mutluluk 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Adı Mutluluk 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

19.08.2015 - 13:56 | Son Güncellenme:

Üniversite eğitimi için İstanbul'a yeni gelen öğrencilerin yurt ve okul arasında geçen hayatlarını anlatan Adı Mutluluk dizisi son bölümünde yine güzel anılar, keyifli çekişmeler, tatsız kavgalar ve büyük aşklarla doluydu. Adı Mutluluk 9. son bölümünü kaçıranlar yada tekrarını izlemek isteyen haberimizdeki linkten takip edebilirler. Son bölümün hemen ardından yayınlanan Adı Mutluluk 10. yeni bölüm fragmanı da haberimizde...

Adı Mutluluk 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Başrollerinde Kaan Yıldırım ve Ezgi Eyüpoğlu'nun rol aldığı Mutluluk dizisi 9. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Merakla beklenen Adı Mutluluk 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

ADI MUTLULUK 10. YENİ BÖLÜM FRAGMANI - İZLE



ADI MUTLULUK 9. SON BÖLÜM İZLE

Haberin Devamı

Adı Mutluluk 9. Bölüm Özeti

Bölüm Tarihi: 18/08/2015

Kumsal, Batu'nun gerçek kişiliğinden şüphe eder. Batu'nun Özlem'e zarar vermiş olma ihtimali onu korkutur ve Batu'yu araştırmaya başlar. Batu, Tatlı ile olan münasebetini bitirmek için kolları sıvar. Ne olursa olsun onun karşısına çıkacaktır. Arkadaşları, bu zorlu yolculukta Batu'nun yanında olur. Hep birlikte Tatlı'nın kaldığı otele gidip onun odasına sızacaklardır. Eren, Kumsal’ın neden herkese karşı öfkeli olduğunu merak eder. Kumsal’ın canının annesiyle ilgili bir konuya sıkkın olduğunu düşünür. Bu konuyu çözmek için bir yolculuğa çıkar. Dolunay da bu yolculukta Eren’i yalnız bırakmaz. Eren’in neyin peşinde olduğunu bulacaktır. Tatlı en sonunda neden Batu'dan intikam almak istediğini açıklar. Özlem'in başına gelenler herkesi şoke eder. Bir ölüm kalım oyunu başlar. Bakalım bu tehlikeli oyundan kimler sağ çıkacak?

İstanbul’a yakın bir sahil köyünde, doğal yaşamla iç içe tatil yapan Sera’yı ziyarete gelen Taylan, Zeki, Gonca, Kumsal ve Eren beklediklerinin aksine huzura değil, yeni karmaşalara kavuştu. Batu’nun bir süredir köyde Sera ile birlikte olduğu haberi ortalığı zaten karıştırmışken bir de üstüne Dolunay’ın gelmesi, İstanbul’daki tüm anlaşmazlıkların köyde yeniden ortaya çıkmasına sebep oldu.

Çocuklarının peşinden köye gelen İpek, Vural, Yelda ve Taylan ise çocuklarından da beter haldeydiler. Yan yana odalarda uyumak zorunda kalan dörtlü, acı-tatlı çekişmelerle geçirdi bu küçük tatili.

Bir türlü anlaşamayan, dolayısıyla bir türlü kavuşamayan Zeki ve Gonca ise her zamanki sürtüşmeleriyle keyifli sayılabilecek bir tatil geçirdi.

Diğer yandan Eren, Dolunay’ın oynadığı küçük oyuna kanmış gibi görünerek eski sevgilisiyle barıştı. Sera bu birleşmeyi engellemeye çalıştığında ise Eren asıl barışma sebebini açıkladı; aşkından vazgeçip Kumsal ve Batu arasından çekilirse, Sera’yı Batu’dan koruyabileceğini düşünmüş.

Kumsal ve Batu, konuşup aralarındaki tatsızlığa bir son vermek için girdikleri ormanda kayboldu. Yıldızların altında romantik bir gece ve köyde güzel bir kahvaltıyla başlayan keyifli bir gün geçiren ikili bu mutlu rüyadan arkadaşlarının yanına döner dönmez uyandı. Kumsal Batu ve Sera’yı keyifle dans ederken görünce yine endişe ve kıskançlığın esiri oldu.

Yemekte alkolü fazla kaçırınca İpek ve Vural’ın yasa dışı işlere bulaştığını ağzından kaçıran Taylan, Yelda’nın kafasında Batu’nun üniversiteye girişi ile ilgili soru işaretleri oluşmasına sebep oldu. Yemeğin ardından alkolün etkisiyle çocuklarının halini aratmayacak bir kavgaya tutuşan Vural ve Taylan’ın yanı sıra İpek ve Yelda, sabırların taşmak üzere olduğunu belli eden bir konuşmayla bitirdi akşamı.

İpek ve Vural’ın açıklamalarıyla ikna olmayan Yelda, üniversite konusunu Batu’ya sordu. Annesine yalan söylemek istemeyen Batu, İpek ve Vural’ın onu üniversiteye yasa dışı yollarla soktuğunu itiraf etti. Tatlı’nın eve yerleştirdiği dinleme cihazından ise kimsenin haberi yoktu.

Batu ve Sera arasındaki ilişki yüzünden mutluluktan adım adım uzaklaştığını düşünen Kumsal, kendini daha fazla tutamadı ve İstanbul’a döner dönmez içindekileri döktü. Sera’ya söylediği sert sözler üzerine arkadaşları ile arasını açılınca Özlem ile konuşurken buldu kendini Kumsal. Sessiz arkadaşının da dediği gibi, hayatlarındaki gölgelerin suçuydu tüm bu olanlar. Peki Özlem ve Kumsal’ın kalplerine düşen gölgenin aynı adama ait oluşu bu mutluluk yolculuğunu nasıl bir çıkmaza sürükleyecek?

ADI MUTLULUK OYUNCULARI

EZGİ EYÜBOĞLU - KUMSAL GÜÇLÜ

Kumsal çok akıllı, çalışkan, zeki bir kızdır. Üniversite sınavında çok iyi bir not almış ve İstanbul'da bir üniversiteyi kazanmıştır. Mutluluğu arıyordur. Babasının baskıcı halinden sıkılmıştır. Sesi ve kendisi çok güzel olan Kumsal, mutluluğu ararken karşılaştığı Batu ile İstanbul'a kaçmaya karar verir.

KAAN YILDIRIM - BATU DEĞİRMENCİ

Batu İzmirli, agresif, sinirli, sürekli plan yapan ancak içten içe duygusal ve adaletli birisidir. Zeki olmasına rağmen asla çalışmaz. Duygularını dışa vurmaz ve pek konuşmaz. İyi bir yüzücüdür.

CEYHUN MENGİROĞLU - EREN YÜKSEL

Doğma büyüme İstanbul'ludur. Üst sınıf bir ailenin çocuğudur. Kısacası ailesi zengindir. Üniversitenin en gözde öğrencisidir. Herkesin sevip saydığı biridir. Neşeli, eğlenceli, iyi niyetli, yakışıklı ve karizmatiktir. Okulun güvenliği, yurtların sorumluluğu ondadır. Okulun su topu takımının kaptanıdır. Tüm kızların gözü ondadır. İki yıldır Dolunay’la birliktedir. Ancak bu birliktelikten hiç mutlu değildir. Dolunay’ın baskın karakterinden ve kıskanç tavırlarından yorulmuştur. Uzun zamandır Dolunay’dan ayrılmayı planlamaktadır. Ancak onu kırmamak için bu kararını hep ertelemiştir

ASLI BEKİROĞLU - SERA YÜKSEL

Eğlenmeyi, eğlendirmeyi çok sever. Bir etkinlik yapılacaksa onu mutlaka Sera yapar. Bu yıl abisi Eren’in üniversitesine girmiştir. Resim bölümünde okuyacaktır. Çalışkan bir kız değildir ancak resim konusunda yeteneklidir. Ailesinin zenginliğini kullanmaktan çekinmez.

ZEYNEP BASTIK - GONCA GÜL DURAN

Antalyalı, özü ve sözü bir insandır. Lafını kimseden sakınmaz. Pat diye konuşur. Dobradır. İnsanlar kendisine bazen Gonca Gül diye seslenir. Ancak o gül ismini sevmez! Pek arkadaşı yoktur. Yabani birisidir. Gonca'nın güldüğünü hiç kimse hatırlamaz. Çok az güler ve mutsuzdur.

ORÇUN İYNEMLİ - TATLI

İzmirli genç mafya! Genç yaşına rağmen tüm İzmir’in önünde düğmesini iliklediği birisidir.. Ondan hem korkulur, hem de ona büyük saygı duyulur. Saygı duyulmasının tek sebebi gücü değildir.. Bilgi birikimi, genel kültürü ve eğitimi de bunu destekler. Klas bir hayat sürer. Kadınlarla arası çok iyidir. Onlara nasıl davranılacağını çok iyi bilir